Yıldız; Cuma Namazı Kılacak Camii Kalmadı

Yıldız; Cuma Namazı Kılacak Camii Kalmadı

Yıldız; Cuma Namazı Kılacak Camii Kalmadı

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun sözlerini eleştirerek ‘Sekiz yıl boyunca, Suriye’de akan kan ve gözyaşından hükümetin sorumlu olduğunu hepimiz biliyoruz.’ dedi. Başkan Yıldız konuşmasına şu sözlerle devam etti.

“Sekiz yıl önce, dönemin Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Esad ile görüşüp kendisine ‘Sen af yolunu tut, iyiliği emret ve cahillerden yüz çevir.’ (Araf – 199) ayet-i kerimesinin yazılı olduğu bir tablo hediye etmiş, kendisini kan dökülmeden durdurmak istemişti; fakat iktidar partisi ve troller Kamalak’ı zalimle görüşen bir hain olarak ilan etmiş eleştiri dozunu fazlasıyla aşarak hakarete varan ifadeler kullanmışlardı. Şimdi ise, aynı sahnenin aynı siyasetçileri bugün Esad’la çalışabiliriz diyorlar. Saadet Partisi olarak şimdi bu iktidara soruyoruz. Suriye’de bu güne kadar akan kan ve göz yaşının yanı sıra ölen yüzbinlerce müslümanın vebalinden nasıl kurtulacaksınız? Diriliş’le Payitaht’la milletin gazını alırken yıkılan harap olan Osmanlı mirası Halep ne olacak? Şam ne olacak? Cuma namazı kılarız dediğiniz Emevi Camii ne olacak?” şeklinde konuştu.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir