Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Asım Kocabıyık’ı Anıyor

Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Asım Kocabıyık’ı Anıyor

Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksekokulu mezunlarının kurmuş olduğu Gemlik Asım Kocabıyık Mezunlar Derneği (GAKMEDER) ilk genel kurulunu 24 Aralık 2018 Pazartesi günü gerçekleştirecek olup genel kurul öncesinde Gemlik kampüsüne ve meslek yüksekokuluna ismi verilen yardımsever iş adamı Merhum Asım Kocabıyık’ı anma etkinliği ile faaliyetlerine başlayacak.

Yapılacak olan etkinlikte  temelleri 1944 yılında atılmış olan Borusan Grubu ile grubun Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kocabıyık’ın Cumhuriyet tarihiyle özdeşleşen öyküsünü anlatan Cumhuriyet’in Kanatlarında Bir Girişimci: Asım Bey belgeseli gösterilecek olup. Belgesel ardından Borusan Gemlik Kampüs Koordinatörü Serdar Özkaleli ile İş Yaşamında Sosyal Sorumluluk konusunda bir söyleşi gerçekleştirilecektir. Yapılacak olan söyleşinin ardından Gemlik Asım Kocabıyık Mezunlar Derneği (GAKMEDER) ilk genel kurulunu gerçekleştirerek yönetim kurulunu seçecektir.

GAKMEDER Kurucular Kurulu Başkan Yardımcısı T.Can YALÇINKAYA “derneğin yapılacak olan genel kurul ile birlikte faaliyetlerine başlayacağını ve bu faaliyetlere başlarken Gemlik’e ve üniversiteye yaptığı katkıları nedeniyle merhum Asım Kocabıyık’ı anarak başlamak gerektiğini düşünerek etkinliği düzenledik” dedi. Bundan sonraki süreçte Gemlik ile Üniversiteyi bir araya getirecek birçok faaliyet gerçekleştireceklerini ifade eden Yalçınkaya “Özellikle Gemlikten ve Gemliklilerden Gemlik Asım Kocabıyık Mezunlar Derneğine faaliyetleri için destek olmalarını beklediklerini ifade etti.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir