Saadet Partisinde İlk İsim ‘Cihangir Dinç oldu’

Saadet Partisinde İlk İsim ‘Cihangir Dinç oldu’

Saadet Partisinde İlk İsim ‘Cihangir Dinç oldu’

Saadet Partisinde Belediye Başkanlığı Aday Adaylığına ilk olarak Cihangir Dinç başvuru yaptı. Parti lokalinde gerçekleştirilen başvuru töreni öncesinde ilçe başkanı Ahmet Vakkas Yıldız kısa bir açıklama yaptı. Başkan Yıldız şunları söyledi.

“Daha önce de belirttiğimiz gibi, Aralık ayı itibariyle Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı ve Meclis Üyesi Aday Adaylığı sürecimizi başlatmış bulunmaktayız. Parti teşkilatımızda aktif görevini başarıyla yerine getiren Cihangir Dinç bu kutsal göreve talip olan ilk arkadaşımızdır. Gemlik için ÇARE VAR diyerek yola çıkan arkadaşımıza başarılar diler, aday adaylığının hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim.” Şeklinde konuşan Yıldız’ın ardından Belediye Başkan Aday Adayı Dinç ise şunları söyledi.

“Öncelikle bilmenizi isterim ki; kalbimden geçen bir parti teşkilatında görev olmaktan dolayı çok mutluyum. Ahlak ve maneviyatı ilke edinmiş, kul hakkından korkan, güçlünün değil haklının yanında olan, halka hizmeti Hakka hizmet gören bir teşkilat yapımız var. Böyle bir teşkilatla çalışma onuruna kavuşmak Gemlik’e ve Gemlik’lilere hak ettiği değeri vermek için bu gün itibariyle belediye başkanlığı aday adaylığımı açıklıyorum.” diyerek sözlerini noktaladı.

2011 yılından beri özel bir firmada üst düzey yönetici olarak çalışan Dinç, Elektrik ve Elektronik Mühendisi. İlk, orta ve liseyi Gemlik’te üniversiteyi Kütahya’da (Dumlupınar Ünv.) okudu. 1979 doğumlu olan Dinç evli ve iki çocuk babası. Saadet Partisi yönetiminde ‘Teşkilat Başkanlığı’ görevini yürütmekte.

 

(Son Güncelleme: 10 Aralık 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir