Yeniköy Ve Engürücük Mahallelerine Halı Saha Müjdesi

Yeniköy Ve Engürücük Mahallelerine Halı Saha Müjdesi

Geride kalan dönemde Gemlik’e 18 halı saha kazandıran Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Engürücük ve Yeniköy Mahallelerine de halı saha yapacaklarının müjdesini verdi.

İlçede gençlerin sportif faaliyetler için kullanacakları tesislerin sayısının her geçen gün arttığına dikkat çeken Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Ülkemizin geleceği gençlerimizin boş vakitlerini değerlendirecekleri alanların sayısını arttırmak, yenilerini kazandırmak için titiz çalışmalar yürütüyoruz. Evlatlarımızın boş vakitlerini spor, sanat, kültür ve sosyal aktivitelerle yararlı bir şekilde değerlendirmesi ülkemizin geleceği ve yarınlarımız için çok önemli. Bu anlamda bizlerde öğrencilerimizin, gençlerimizin hem eğleneceği hem de öğreneceği birçok tesisi hizmete sunduk. Bu çalışmalarımız çerçevesinde, 18 halı sahayı ilçemize kazandırdık. Gemlik Belediyesi olarak özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin kültürel, sosyal, sportif projelerle buluşması için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Gemlik’te gençlerin ve sporla ilgilenen vatandaşların spor yapacakları alanların halkın taleplerini karşılayacak duruma geldiğine değinen Başkan Yılmaz, Yeniköy Mahallesinde kazandırılacak halı sahanın ihalesinin yapıldığını belirterek, her iki mahalleye yaptırılacak halı sahanın da en kısa süre içinde gençlerin hizmetine sunulacağını sözlerine ekledi.

 

 

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir