Gemlik Basketbol Kocaeli Kağıtspora Geçit Vermedi

Gemlik Basketbol Kocaeli Kağıtspora Geçit Vermedi

Türkiye Basketbol ligi, 2 lig A grubu 3 hafta maçlarında Gemlik Basketbol, kendi sahasında kıran kırana geçen maç sonucunda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’u 68 – 63 yendi.

Müsabaka öncesi sporcular sahaya Atamızı saygı ve rahmetle anıyoruz.. Pankartı ile çıkması tribünlerden büyük alkış aldı..

İlk periyot da Gemlik Basketbol yüksek bir sayı oranı yakalayarak ve Canberk’in ardı ardına basketleriyle periyodu 20 – 16 önde kapadı.

  1. periyot da Gemlik Basketbol’un oyundan düştüğü gözlemlendi. Kocaeli Bşb Kağıtspor ardı ardında bulduğu sayılarla, periyodun bitimine son 3 dakika kala skoru 27 – 27’ye getirdi. Gemlik Basket kendini toparlayarak ikinci periyodu 1 sayı önde 37 – 36 bitirdi. İlk yarı Gemlik Basketbol’un 37 – 36 üstünlüğüyle sona erdi.
  2. periyot’ta ise, iki takım arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı. Periyotun son 5 dakikasına kadar kıyasıya bir rekabet yaşandı. Kocaeli BŞB Kağıtspor son iki dakikaya kadar önde olmasına rağmen Gemlik Basketbol top kapma sonucu kazandığı sayılarla periyodu 50 – 47 önde bitirdi.
  3. periyot ise adeta sahada basketbol gösterisi vardı. Gemlik Basket son periyodun 2.50 dakikasına kadar mağlup gitmesine rağmen Recep Solak’ın attığı basketle maçı 59 – 59’a getirerek maça tekrar ağırlığını koydu. Ardından yaptığı güzel savunma ve bulduğu atış yüzdesi ile Gemlik Basket maçı 68 – 63 kazandı.

Gemlik Basketbol’dan Recep Solak 19 sayı 9 ribaund ve 2 asistle takımının en skorer ismi oldu.

Maçı değerlendiren Gemlik Basketbol koçu Fatih Elbaş ise, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesini verdikleri mücadeleden dolayı gerçekten tebrik etmek ediyorum. Deplasman olmasına rağmen maçı sonuna kadar kovaladılar. Biz biraz daha genç bir takım olarak maçın skoruna odaklandığımız için arzu ettiğimiz basketbol ve şut yüzdesini sahaya yansıtamadık. İçeriden ve dışarıdan iyi girişler yaptığımız zaman öne geçtik ama tekrar yakalandık. Maçın sonunda yaptığımız hamle ve oyuncuların kazanma isteği maçın sonucunu belirledi. Genç bir takımız  bundan sonra maçlarda daha iyi olmaya çalışacağız. Kazanmak gerçekten güzel ve inşallah bunu bir alışkanlığa dönüştürürüz.” dedi.

Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı Berkay Bulut Bugün tribünler tam not aldı ve bu destek ile müsabakayı 5 sayı ile kazandık. Bu galibiyetten dolayı Genel Menajerimiz Yahya Gümüşü , Teknik ekibi ve oyuncularımı kutlarım.. Bu gün ülkemiz adına çok önemli bir gündü Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80. yıl dönümde rahmet minnet ve şükranla andık.. Önümüzde uzun bir sezon var bu yüzden Gemlik için kenetlenmek , genç nesillere ışık tutmalıyız ifadelerini kullandı..

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok! Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir