Ak Parti'de Başvuru Takvimi Açıklandı

Ak Parti’de Başvuru Takvimi Açıklandı

Ak Parti’de Başvuru Takvimi Açıklandı

Ak Parti Gemlik İlçe Teşkilatı, Belediye Başkanı Aday Adaylığı ve Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvuru sürecinin başladığını açıkladı.

”31 Mart 2019 Mahalli idareler seçimi ile alakalı Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvuruları 05.11.2018 – 12.11.2018 tarihleri ve Meclis Üyesi aday adaylığı başvuruları ise 05.11.2018 – 03.12.2018 tarihleri arasında yapılacaktır” ifadeleriyle takvimi açıklayan Gemlik İlçe Teşkilatı, süreç boyunca da yönetimini görevlendirdi.

Konu ile alakalı değerlendirme yapan Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam; ”Ülkemiz ve ilçemiz adına sonraki 5 yıl ve geleceğimizi belirleyeceğimiz yerel idareler seçimleri ile alakalı başvuru sürecimizi başlattık.

İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın bizlerden beklentilerinin farkındayız. Gemlik’in gelişimi, hizmet ağının yaygınlaşması adına talepleri dinledik, meclis üyesi ve başkan adayı çalışmalarımızı da bu doğrultuda yapıyoruz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kriterleri ve Gemlik’in önceliklerini baz alarak değerlendirme yapacak, adaylarımızı da buna göre belirleyeceğiz. Yerel idareler seçimleri, ülkemiz, milletimiz ve ilçemiz adına hayırlı olsun” dedi.

Öte yandan Ak Parti’de mevcut belediye başkanı Refik Yılmaz’ın yanı sıra Enver Şahin ve Süleyman Çevik’de aday adayı olarak bir süredir gezilerini sürdürüyor.

(Son Güncelleme: 6 Kasım 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir