Kutlamalarda Saha Önemli Hasar Gördü

Kutlamalarda Saha Önemli Hasar Gördü

Kutlamalarda Saha Önemli Hasar Gördü

Gemlik’te son yılların en coşkulu Cumhuriyet Bayramı kutlaması, Gemlik Atatürk Stadyumunda gerçekleştirildi. Kutlama programı önemli katılıma sahne olurken, sahadaki yoğunluk yeni yeşeren çimde önemli hasar bıraktı.
Çim Henüz Oturmamıştı
Sahanın işletme hakkına sahip olan Gemlikspor’un yöneticilerinden alınan bilgiye göre, sahanın uzun yıllardır kullanılmadığı ve çimin yeni düzenlenmesinden dolayı çimin tam oturmadığı, alttan gelen çimlerin henüz yeşermemesinden dolayı detaylı bakım gerektiği bildirildi. Düzenlenen kutlama sonrasındaki yoğunluktan dolayı, stadyumun belli bölgelerinde hasar oluşurken, Gemlikspor yönetimi hasarın giderilmesi adına çalışmalara başladı. İlk olarak saha iki gün sulanacak. Ardından sıfır elek kumu serilecek, 3-4 gün sonra gübreleme ve çimleme çalışması yapılacak. Sahanın 2 ay önceki durumuna gelmesi umut ediliyor.
Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun
Cumhuriyet Bayramı gibi Gemlik Spor Camiasının önem verdiği bir milli bayramın, sahamızda kutlanmasından onur duyduklarını açıklarken, ”Bizim tek rahatsızlığımız, sahanın henüz oturmadığı ve alttan gelen çimlerin yerleşmesi için zaman gerektiğiydi, Stadyumda aylarca süren emeğimiz var. Önümüzdeki dönemde, sahanın onarımı için çalışacağız. Meydana gelen hasar çalışmalarımız da, Cumhuriyet Bayramımızı kutlayan çocuklarımıza feda olsun. Bizler Türkiye Cumhuriyeti ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e bağlı bir camiayız. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve kurtuluş mücadelesinde canlarını hiçe sayarak mücadele eden ecdadımızı saygı ve minnetle anıyoruz” dediler.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir