Yıldız; Ruhları Şad Olsun
Yıldız; Ruhları Şad Olsun

Yıldız; Ruhları Şad Olsun

Yıldız; Ruhları Şad Olsun

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız Sarıkamış şehitleri ile ilgili olarak basın açıklaması düzenledi. Başkan Yıldız yaptığı açıklamada şunları söyledi.

‘22 Aralık 1914 yılında yaşadığımız bu üzücü hadisesin üzerinden yıllar geçse de ne yaşanan acı olayı ne de aziz şehitlerimizi unutmak mümkün değildir. 90 bin askerimizin, bir kurşun bile atmadan şehit olduğu bu vahim olayda askeri teçhizat ve mühimmattan eksik vatan evlatlarına zamanlama hatası da yapılmak suretiyle kış ortasında harekat emri verilmiş sonucunda tarihten ders alınması gereken bu vahim olay meydana gelmiştir.’ Şeklinde konuşan Yıldız devamında şunları söyledi.

‘Aziz şehitlerimiz canları ve kanlarıyla bedel ödeyerek bu ülkeyi bizlere emanet etmişken ülkemizde konuşlanan ABD ve NATO üstleri ve askerleri aziz şehitlerimizin hatırasına gölge düşürmekte kemiklerini sızlatmaktadır. Yapılması gereken gayet açık ve nettir. Başta İncirlik olmak üzere ABD ve NATO’nun üstleri kapatılmalı ve askerleri ülkelerine gönderilmelidir. Aziz şehitlerimizin hatırasına verilecek en güzel hediye bu olur.’ Diyerek sözlerini noktaladı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir