Muhtarların da artık haber sitesi var

Muhtarların da artık haber sitesi var

 

Muhtarların mesajlarının, çalışmalarının ve hayat hikayelerinin kamuoyuna daha etkin duyurulması için www.muhtarhaberleri.com tematik haber sitesi kuruldu.

www.muhtarhaberleri.com Kurucu Genel Yayın Yönetmeni Ömer Erim Baştimar, gazetecilere yaptığı açıklamada, bir mecburiyetten doğan sitenin “Muhtarın sesi” sloganıyla yayın hayatına adım attığını söyledi.

Kendisinin de muhtar çocuğu bir gazeteci olduğunu belirten Baştimar, şöyle konuştu:

“Uzun yıllar babamın çektiği sıkıntılara şahit oldum. Çok başarılı işlere imza attı, ama bunları maalesef köyünden dışarıya yansıtamadı. Oysa ki, bir milletvekili gibi çalışan muhtarların da haber olma ve takdir edilme hakları vardı. Belki bu haberlerle siyasette ilerleyebileceklerdi. Arpaçay Muhtarlar Derneği Başkanı babam Yusuf Baştimar ve Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal ile sohbetimizde bu eksikliğin giderilmesini bir görev bilerek büyük bir teknik çalışmanın ardından sitemizi kurduk. Bu haber sitesi, 81 ilimizdeki muhtarlarımızın başarılı çalışmalarıyla birbirinden beslenmelerine de olanak sağlayacaktır diye düşünüyorum.”

Haber ekipleri il il gezecek

Baştimar, siteye 4 gazeteci arkadaşının da destek verdiğini dile getirdi.

Onlarla, muhtarların mesajlarını, çalışmalarını ve hikayelerini tüm Türkiye’ye duyurmayı hedeflediklerini aktaran Baştimar, haber ekiplerinin il il gezerek başarılı çalışmaları haberleştireceğini ifade etti.

İletişim kanalları oluşturuldu

Baştimar, muhtarların açıklamalarını, çalışmalarının bilgilerini ve fotoğraflarını gönderebilmeleri için e-posta ve whatsapp gibi çeşitli iletişim kanalları oluşturduklarını vurguladı.

İletişim işlemlerinin yapılabilmesi için info@muhtarhaberleri.com e-posta adresinin ve 0532 688 6565 numaralı whatsapp hattının hizmet verdiğini belirten Baştimar, muhtarların sorunlarının çözümü konusunda da kendisine ulaşanlara her türlü desteği vereceğini sözlerine ekledi.

Sitenin, Facebook, Twitter ve Instagram’da sosyal medya hesapları da bulunuyor.

 

 

 

 

 

(Son Güncelleme: 25 Ekim 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir