SAADET’TEN 10 KASIM MESAJI

SAADET’TEN 10 KASIM MESAJI

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız 10 Kasım ile ilgili bir basın açıklamasında bulundu.  Din ve vatan uğruna şehit ve ya gazi olarak ahirete göçenlere Allah’tan rahmet dileyerek başladığı konuşmasında şunları söyledi.

Atatürk’ü Milli Mücadele’ye öncülük etmiş büyük bir komutan olarak nitelendiren Yıldız, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin bağımsızlık konusundaki vazgeçilmez kararlılığını arkasına alarak Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuştur. Öncülük ettiği Milli Mücadele hareketi ile milletimizin esarete asla boyun eğmeyeceğini bütün dünyaya göstermiştir. Aziz Atatürk’ün din ve vatan uğruna yaptığı bu mücadeleyi millet unutmayacaktır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Muasır Medeniyet hedefine ancak devleti ve milletiyle bütünleşmiş, ekonomik gelişmesini sağlamış, insan hak ve özgürlüklerini gerçekleştirmiş bir Türkiye ile ulaşılabilir.

İstiklal mücadelesinde Anadolu topraklarını işgal eden emperyalist ülkeler bugün aynı planlarını çok daha tehlikeli ve sinsi oyunlarla gerçekleştirmeye çalışmaktadır; ancak milletimizin tıpkı Milli Mücadele günlerinde olduğu gibi bu sinsi planları boşa çıkaracak inanç, azim ve kararlılığı karşısında emellerine ulaşamayacaklardır. Milletimiz, sahip olduğu tecrübe ile bu oyunları boşa çıkaracaktır. Bizler tarih boyunca, dünyaya huzur ve saadet getirmiş bir ecdadın varisleriyiz. Yiğit düştüğü yerden kalkar. Bugün dünyaya hakim olan açlık, sefalet, kan ve gözyaşına son verecek iradeyi yine milletimiz ortaya koyacaktır. “Uydu değil, lider ülke” vizyonu doğrultusunda önce Yeniden Büyük Türkiye, ardından Yeni Bir Dünya MİLLİ GÖRÜŞ ilkeleri ve SAADET PARTİSİ  öncülüğünde mutlaka kurulacaktır. Bu vesileyle vefatının 79. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Milli Mücadele kahramanlarımızı ve bu vatan için canını vermiş bütün şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.” dedi.

 

(Son Güncelleme: 10 Kasım 2017)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir