Şero CHP’de göreve başladı

Şero CHP’de göreve başladı

Şero CHP’de göreve başladı

CHP Gemlik İlçe Başkanlığı Şero adını verdikleri kediyi sahiplendi.

Herkesin en az bir sokak hayvanını beslemesinin önemine değinen CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar, sokaklarda yaşayan minik dostlarımız için duyarlılık gösterilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Dışarı atılan hayvanların çok azı sokağa uyum sağladığını ifade eden Acar, “Ülkemizde ne yazık ki hayvan hakları konusunda halen bir yasa çıkmaması ülkemizin bir eksikliğidir, hayvanlara kötü muamele yapanlar kabahatler kanununa göre değil, normal şartlarda ceza alması gerekmektedir. Bizlerin hayvan hakları konusunda tavrı bellidir” diye konuştu.

Sertaslan, “Hayvan haklarını ön planda tutacağız”

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Uğur Mehmet Sertaslan ise, “Maalesef Belediyemiz hayvan hakları konusunda Türkiye’nin çoğu belediyesinin gerisinde, Gemlik’te çoğu gönüllü belediyenin alması gerektiği yükü almış durumda biz bunu istemiyoruz.  Önümüzdeki dönemde insanlarımızın üstündeki bu yükü alacağız ve minik dostlarımıza yönelik projelerimizle Gemlik’i bu konuda örnek hale getireceğiz. Minik dostlarımıza Gemlik Belediyesi’nin sosyal demokrat yönetiminde sahip çıkacağız” dedi.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir