Altınayak Gençlerbirliği U15'te Şampiyon

Atletizmde Yüzümüz Gülüyor

Atletizmde Yüzümüz Gülüyor

Bursa Atletizm İl Temsilciliği tarafından Botanik Parkta düzenlenen Bölgesel Kros Ligi İl Birinciliği yarışmaları tamamlandı. Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü üç takımla katıldığı yarışmalarda hem ferdi hem takım halinde birinci olarak turnuvanın şampiyonu oldu.

Müsabakalar kapsamında Küçük Kızlar kategorisinde Edanur Eren birinci, Mübera Çoban üçüncü olurken takım halinde de şampiyonluk elde edildi. Küçükler Erkek kategorisinde de yine Gemlik Belediyespor Kulübü atletleri İsmail Özkan’ın birinci, İsmail Orhan’ın ikinci oldukları yarışta, Küçük Erkek takımı da şampiyon oldu. Yıldız Kızlar kategorisinde de, Gemlik Belediyespor atletleri Sena Yıldırım birinci, Semanur Eren ikinci, Dilek Özdemir üçüncü olarak kürsüyü kapatıp şampiyonluğu elde ettiler.

Müsabakaların tamamlanmasının ardından açıklamalarda bulunan Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Atletizm Antrenörü Burhan Gümüş, Balıkesir’de yapılacak bölge finallerine üç takımla birden katılacak olmanın kendilerini son derece mutlu ettiğini belirterek, 13 Ekim tarihinde gerçekleşecek yarışlarda da, geride kalan müsabakalarda yakaladıkları başarı grafiğini devam ettirmek için özveriyle çalışacaklarının altını çizdi. Gümüş “Her zaman vermiş oldukları destekleriyle bizlere her türlü imkanı sağlanan başta Gemlik Belediye Başkanımız Refik Yılmaz olmak üzere Kulüp Başkanımız Hulusi Gandar ve yönetimine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah önümüzdeki müsabakalarda da İlimizi, ilçemizi ve Kulübümüzü en iyi şekilde temsil ederek, onların bize olan güvenlerini boşa çıkarmayacağız” diye konuştu.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir