Yıldız’ın Mc Kinsey Tepkisi

Yıldız’ın Mc Kinsey Tepkisi

Yıldız’ın Mc Kinsey Tepkisi

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, Saadet Partisi Bursa İl Teşkilatının düzenlediği ‘İl Divan Toplantısı’nda hükümeti eleştirdi. Sözlerine ‘Denize düştük yılana sarıldık’ şeklinde başlayan Yıldız konuşmasının devamında şu sözleri söyledi.

“Çok değil, bundan yaklaşık bir ay kadar önce ‘Papaz yüzünden ekonomimize saldırıyorlar. 15 Temmuz’da yapamadıklarını ekonomiyle yapmaya çalışıyorlar, yüzlerce tır dolusu silahı pkk’ya gönderiyorlar.’ şeklinde konuşan ve ABD’yi hedef gösteren Sayın Cumhurbaşkanımızın o günkü söylemlerinin aksine bugün ABD’yle ilişkileri düzeltme çabalarını hayretle karşılıyoruz. Ülkemiz üzerinde bu kadar oyunlar oynayan, amacı birlik beraberlik ve kardeşliğimizi parçalamak olan bu devlete neden ve nasıl bu kadar teslim olabiliyorsunuz. Ekonominin yanı sıra çok sayıdaki bakanlığı Mc Kinsey’e teslim etmekle ülkenin anahtarlarını Amerika’nın eline veriyorsunuz. On altı sene boyunca biz bu işi beceremedik o yüzden anahtarları teslim ediyoruz diyorsanız adresiniz Mc Kinsey değil Saadet Partisi’dir. Zaten eninde sonunda bu kapıya geleceksiniz, başka çaresi yok.” diyen Yıldız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasına da gönderme yaptı.

“Bütün bakan arkadaşlarıma; Bunlardan fikri danışmanlık hizmeti de almayacaksınız. Hiç gerek yok, biz bize yeteriz.” sözlerini de eleştiren Yıldız; sayın Cumhurbaşkanımızın söyledikleri bizlere samimi gelmiyor. Kendisine danışılmadan ve onayı alınmadan hiçbir karar alınamaz. Halkımızdan gelen tepkileri atlatmak yerel seçimler öncesinde halkın nabzını düşürmek adına sayın Cumhurbaşkanımız bu şekilde konuşmaktadır.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir