Kibir Kendinden Habersizliktir.
Kibir Kendinden Habersizliktir.

CHP ve Amerikan İlişkileri

CHP ve Amerikan İlişkileri

(CHP) de, sol görüntülü Amerikan operasyonu yapıldığı konuşuluyor. Genel başkanlık için Muharrem İnce’nin düşürülmediğini, bir süre için Kılıçtaroğlu ile devam edileceğini okuyoruz.

Genel Başkanlık için Oğuz Kaan Salıcı ve Selin Sayek Böke’nin adının geçtiğini, duyuyoruz. Bu gelişmelerin baş mimarının ise Erdoğan Toprak olduğunu, seziyoruz.

Erdoğan Toprak’ın eşi Ece Ceren Toprak’ın (Fox TV) nin kağıt üzerindeki ortağı olduğunu öğrenince, son gelişmelerin içinde, bir ‘’Amerikan Parmağı’’ olduğunu, anlıyoruz.

Amerika konusunda, büyük kırılganlık yaşadığımız bu dönemde, (CHP) içindeki Amerikan parmağı şüphesini duyunca, hem siyasetin geleceği, hem de ülke güvenliği açısından, endişe hissettik.

Amerika’nın geçmişte olduğu gibi bizi hem devlet yapısında hem de siyasi yapıda, dizayn etme niyetinden vazgeçmediğini, anlıyoruz. Hala dostumuzu da, düşmanımızı da, kendisinin tayin etme alışkanlığından vazgeçmediğini, görüyoruz.

Tek süper güç olma konumunu, Amerika’nın, tüm dünyada yalnız kaldığını, görüyoruz. Türkiye’nin ve Başkan Erdoğan’ın yerinde tepkileri, Amerika’dan rahatsızlık duyan tüm ülkeleri de, harekete geçirmiştir.

Bir mafya devlet uygulamasına geçen Amerika’ya, güven kalmamıştır. Terör örgütlerini, kuran ve kullanan Amerika’nın, en büyük tehlike olduğu, anlaşılmıştır.

Ortağına silah satmayan ama ortağının en büyük düşmanı olan terör örgütünü, binlerce tır dolusu silah ile besleyen bir müttefike güven kalmamıştır.

Yıllardır bu iki yüzlülüğü, kendi içinde konuşan Türkiye artık bu gerçeği Amerika’nın yüzüne vurmuştur. Türkiye’nin bu cesur çıkışı, irili ufaklı tüm ülkelere, cesaret vermiştir.

Kaset olayı ile kumpasa getirilen (CHP) nin, artık bu gerçeği görmesi ve Amerika’ya karşı tutumunu, değiştirmesi şarttır.

16 yıldan beri, Muhalefette kalan (CHP) oylarının, düşme sebebi budur. Birlik ve bütünlük için (CHP) nin bu rehinden kurtulması şarttır.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Tanrıyı arasın bulamazsın.

Bir gün korunun birinde,

Bir çiçek olarak, karşına çıkıverir.

‘’Bils Carman’’

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Şükrü Deviren Halk Gününde Vatandaşları Dinledi

Şükrü Deviren Halk Gününde Vatandaşları Dinledi

Şükrü Deviren Halk Gününde Vatandaşları Dinledi Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, katılımcı ve şeffaf belediyecilik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir