Yıldız; Destanlar Birlik ve Beraberliğimizi Tesis Eder 

Yıldız; Destanlar Birlik ve Beraberliğimizi Tesis Eder

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ‘30 Ağustos Zafer Bayramı’ münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı. ‘Bu büyük zaferi yaşatan ve ahirete göçen tüm şehit ve gazilere Allah’tan rahmet diliyorum.’ diyerek sözlerine başlayan Yıldız, metnin devamında şunları söyledi.

“Ağustos ayında kazanılan Malazgirt, Kosova ve Dumlupınar zaferleri şanlı tarihimizin sayfalarına altın harflerle yazılacak kadar değerli ve anlam ifade eden zaferlerdir. Sultan Alparslan Malazgirt savaşını nam için değil, yer yüzünde hak ve adaletin hüküm sürmesi için yapmıştır. 30 Ağustos ise bin yıldır kaldığımız bu topraklarda bizi emperyalizmin kölesi yapanlara karşı Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları tarafından kazanılan büyük bir zaferdir. Bu büyük destanlara baktığımızda iki önemli gerçeği görüyoruz. Birincisi bağımsızlık ikincisi de birlik ve beraberliğimizin tesisidir. Şartlar ne olursa olsun, bu millet esarete boğun eğmez. Bağımsızlığından taviz vermez. Hiç kimsenin şüphesi olmasın bu aziz Millet yeri ve zamanı geldiğinde aynı kararlığı gösterir. Karşı karşıya kaldığı her durumu kardeşlik ruhu ile atlatmayı becerir. Değil yedi düvel yetmiş yedi düvel bir araya gelse bu ülkeden bir çakıl taşı dahi sökemez.” diyerek sözlerini noktaladı.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir