Engelsiz Kafede Karo4 Konseri

Engelsiz Kafede Karo4 Konseri

Engelsiz Kafede Karo4 Konseri

Gemlik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve yaz ayları boyunca devam eden etkinlikler kapsamında Gemlikli genç sanatçılar Engelsiz Kafede sahne almaya devam ediyor.

Uzun yıllardır Gemlik’te Anormal adı altında sahne alan grup üyeleri yenilenen grup isimleri KARO4 adı altında; Bas Gitarda Ahmet Bayoğlu, Kemanda Furkan Karaman, Bateride Mehmet Karaman ve Gitar Vokalde Batuhan Gülşen’le sahnedeki yerlerini aldılar. Engelsiz kafe önünde sahne alan KARO4 grubu, yaz akşamlarına ayrı bir renk katarken ilçe halkı ve ilçe dışından gelen konukların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Hareketli şarkıların yanı sıra duygusal parçalar da seslendiren KARO4 hayranları hep bir ağızdan eşlik etti. Konserde müzik tutkunları cep telefonlarının ışıklarıyla görsel bir şölen oluşturdu. Yaklaşık iki buçuk saat boyunca yüksek bir tempo ve dinleyici coşkusuyla süren konser sonunda genç şarkıcılar ayakta alkışlandı.

(Son Güncelleme: 27 Ağustos 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir