Ak Parti’den Bayramda Yoğun Program

Ak Parti’den Bayramda Yoğun Program

Ak Parti Gemlik İlçe Teşkilatı, Kurban Bayramında da yoğun programla vatandaşlarla bir araya geldi.

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık’ın da katılımıyla Şehit Ailelerini ziyaret eden Ak Parti İlçe Teşkilatı, şehitlere ve şehit ailelerine verdikleri önemi yinelerken, şahit ailelerinin kendileri adına emanet olduğunun altını çizdiler.

Ziyarette söz alan Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık; ”Davamızın ve partimizin öncelikleri arasında, şehitlerimiz gelmektedir. Bizler, bu millet ve bu devlet için kendini seve seve feda edebilecek görüşün temsilcileriyiz. Şehit ailelerimiz de, bu ülkeye en önemli varlıklarını evlatlarını, kardeşlerini, babalarını ve ağabeylerini feda etmiş değerlerimizdir. Şehit ailelerimiz bizler için kutsal emanetlerdir.

Bugün gelinen noktada, hain terör örgütlerinin köşeye sıkışması ve yapılan operasyonlarımızla sayısız teröristin yanı sıra, terör örgütlerinin üst düzey sorumluları da öldürülmektedir. Şehitlerimizin kanlarının yerde kalmaması, hesabının sorulması da çok şükür bizlere nasip oldu. Kararlı duruşumuz ve taviz vermeyen tutumumuzla, hesap sormaya devam edeceğiz” dedi.

(Son Güncelleme: 27 Ağustos 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir