Hırsızların Bayram Fırsatçılığı

   Hırsızların Bayram Fırsatçılığı

Bayram ve bayram tatilini fırsat bilen hırsızlar, Umurbey ve Hisar Mahallesinde evleri soydu. Umurbey’de de, bir otomobil çalındı.

Tatili Fırsat Bildiler

Gemlik’in Umurbey Mahallesinde meydana gelen hırsızlık olayında, bayram tatilini fırsat bilen hırsızlar, farklı evlere girerek ziynet eşyası ve maddi değeri yüksek eşyaları çaldılar. Bayramın birinci günü akşam saatlerinde yaşanan olayda, bir de otomobil çalındı. Beraberinde Hisar Mahallesinde de hırsızlık olayı yaşandı.

Emniyet Saatlece Kameraları İzledi

Yaşanan olaylarla alakalı Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri inceleme yaparken, Hisar Mahallesi ve Umurbey çıkışında kameraları incelediler. Hisar Mahallesinde yaşanan olayla alakalı 6 saatlik kayıt inceleyen ve yoğun bölgede olmasına rağmen kişileri tespit edilen Emniyet Müdürlüğü ekipleri, soruşturma başlattı.

Zanlıların kimliklerinin belirlemesinin an meselesi olduğu tahmin edilirken, soruşturmanın farklı illerle devam etmesi bekleniyor.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

1 yorum

  1. Emniyet çalışma başlattı,Emniyet geçen yıldan beri çalışıyor.Ellerinde kamera kayıtları olduğu halde eve giren hırsızlardan hala bir haber yok.çalışın çalışın iyi çalışmalar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir