Sahillerin değeri Büyükşehir ile artıyor

Sahillerin değeri Büyükşehir ile artıyor

Sahillerin değeri Büyükşehir ile artıyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik Küçük Kumla’da incelemelerde bulunarak, Büyükşehir Belediyesi’nin, sahillerin değerine daha da değer kazandıracak çalışmalarının hızla sürdüğünü söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın Gemlik İlçesi Küçük Kumla sahilinde yaptığı incelemeye, önceki dönem İçişleri Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ve Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da katıldı. Başkan Aktaş, Küçük Kumla’da vatandaşlarla sohbet ederek, bölge halkının talep ve önerilerini dinledi.

“Zabıta denetimlerini sıklaştıracağız”

Büyükşehir Belediyesi’nin kent merkezinde olduğu kadar Bursa’nın sahillerinde de özveriyle çalıştığını ifade eden Başkan Alinur Aktaş, “Kumla’nın resmi nüfusunun 5300 olması rağmen, yaz aylarında ve özellikle hafta sonları burada nüfus 180 – 200 binlere ulaşıyor. Bu kapsamda biz de Büyükşehir Belediyesi olarak gereken çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Zabıta denetimlerini daha da sıklaştıracağız” dedi.

Kumla’da vatandaşları kimsenin rahatsız etmemesi gerektiğini vurgulayan Başkan Aktaş, “Özellikle çağrıda bulunuyorum, kimse seyyara değer vermesin ve kimse, Kumla’da tatilini yapmaya gelenleri rahatsız edecek hal ve hareket içinde olmasın. Vatandaşlarımız da özellikle araç parklarıyla ilgili daha dikkatli olmalılar” diye konuştu.

“Liman için izin alacağız”

Başkan Aktaş, vatandaşlardan, Kumla’ya, mevcut kayıkların yanaşabileceği bir liman yapılması ve meydan düzenlemesi ile ilgili talepler geldiğini belirterek, “200 kilometreye varan göl ve deniz sahillerimizde yapacağımız düzenlemeler hızla devam edecek. Liman için de Ulaştırma Bakanlığı’ndan izin aldığımızda Kumla da diğer sahillerimiz de çok daha güzel bir ortama kavuşacak” şeklinde konuştu.

 

(Son Güncelleme: 13 Ağustos 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir