Kumla Otobüslerinden Şikayetler Bitmiyor

Kumla Otobüslerinden Şikayetler Bitmiyor

Kumla Otobüslerinden Şikayetler Bitmiyor

Gemlik – Kumla seferini yapan otobüslerden çeşitli dönemlerde farklı şikayetler gelirken, son dönemde de duraklarda yaşanan sorunlar öne çıktı.

İşimize Geç Kalıyoruz

Sabah 07.00 de Kumla’dan otobüse binmesi gereken vatandaşlar, ya otobüsün geç kalması veya arkadan otobüs geleceği söylemiyle yolcuları durakta almadığı iddia edildi. Otobüs şoförlerinin ”Şeflerimiz durma derse, durmayız” dediği de iddia edilirken, sabah 07.00 de otobüsü kaçıran vatandaşlardan, özellikle Bursa’da çalışanların beraberinde iki Bursa otobüsünü birden kaçırdığından işlerine geciktikleri, bu nedenle de işverenleri ile sorun yaşadıkları öne sürdüler.

Şoförlerin tutumlarından da rahatsız olduklarını ifade eden vatandaşlar, vergileri ile ulaşım gelirinin sağlanmasının yanı sıra, ücretleri ile araçları kullanmalarına rağmen, kendilerine karşı tutumun rahatsızlık verdiğini dile getirdiler.

Yaz dönemlerinde nüfusunu ve sirkülasyonu artan Kumla otobüslerinde, farklı şikayetler de dile getirilirken, sorunun çözülmemesi durumunda, vatandaşların mağduriyetinin devam edeceği ön görülüyor. Kumla otobüslerini kullanan vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesinin konuya dahil olmasını, vatandaştan yana çözüm üretmesini bekliyor.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir