Gemlik Basketbol transferlere Başladı

Gemlik Basketbol transferlere Başladı

Gemlik Basketbol transferlere Başladı

Gemlik Basketbol 2018-2019 sezonunda mücadele edeceği Türkiye Basketbol 2.ligi kadrosunu oluşturmak için çalışmalara başladı.
Gemlik Basketbol iç transferde 2017/2018 sezonunda Skorergrad pozisyonunda oynayan Berkay Kutlu ile tekrar anlaştı. Dış transferde Türkiye Tahincioğlu Süper liginde Gaziantep Basketbol forması giyen 1995 doğumlu 210 boyundaki Adnan Hepgür , Fenerbahçe alt yapısından  2,00 metre boyunda ve 1994 doğumlu Güney Gül , Türkiye Basketbol ligi takımı Yalova Belediyeden 205 boyunda ve 1995 doğumlu Yasin Canberk ve Adana Spor Forması giyen 1998 doğumlu 195 boyundaki Burak Türk 2018-2019 sezonunda Gemlik Basketbol adına mücadele edecekler.
Mücadeleci bir takım olacağız diye sözlerine başlayan Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı Berkay Bulut ‘’2017/2018 sezonunda rakiplerimize karşı düşük bir bütçe ile mücadele ederek 1.lige yükselme grubuna kaldık. Hedefimiz yine mütevazı bir bütçe ile doğru işler yaparak Gemlik ismini en iyi şekilde temsil edeceğiz. Genel Menajerimiz Yahya Gümüş yaptığı çalışmalar neticesinde Antrenörümüz Fatih Elbaş ile birlikte mücadeleci ve yarışmacı bir takım kurmak için çalışmalarına devam ediyor. Bu anlamda arzu ettiğimiz kadro yapısı için 5 oyuncu ile anlaştık. Bu hafta içinde transferi noktalayarak 13 Ağustosta lig hazırlıklarına başlayacağız ifadelerini kullandı.



(Son Güncelleme: 7 Ağustos 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir