Işık; "Şimdi İcraat Zamanı"

Işık; “Şimdi İcraat Zamanı”

Işık; “Şimdi İcraat Zamanı”

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Cumartesi günü yeminini etti. Uzun aradan sonra Gemlik’ten çıkan ilk milletvekili olan Işık’ın sorumluluk alanı da Gemlik, İznik ve Orhangazi olarak belirlendi.

Yemin töreni sonrasında açıklama yapan milletvekili Zafer Işık, ”Bursa ve bölgemizdeki çalışmalardan önemli sonuçlar aldık. Gerek oy değişimlerini gözlediğimizde, gerekse bize iletilen sorunlar göz önüne alındığında, bölgemizde önemli icraatlara imza atmamız bizlerden bekleniyor.

İl Başkanlığımız, ilçe başkanlıklarımız ve Belediyelerimizle konular hakkında değerlendirme yaparak adım atacağız. Sonrasında da çalışmalarımız esnasında vatandaşlar tarafından oluşturulan talepleri değerlendireceğiz. Bölgelerde kanaat önderleri ve odalarla görüşmelerimiz aralıksız sürecek ve bölgelerimizde çalışmaya ağırlık vereceğiz.

Gemlik, İznik ve Orhangazi bir yandan birlikte değerlendirilirken, ilçelerin lokal istekleri ve çalışmalarına da destek olacağız. Seçim bitti, yeminimizi ederek görevimize başladık. Artık icraat zamanı” dedi.

Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması adına Bursa’nın büyük önem arz ettiğini de vurgulayan Milletvekili Işık; ”Gemlik ticaret potansiyeli yüksek bire bölge. Limanları ve sanayi bölgeleriyle Türkiye ekonomisine önemli katkı sağlıyor. Depolama alanları sonrasında ülke ekonomisine katkısı kat be kat artacaktır. Yaşanacak büyümeye Gemlik’i entegre etmek için bizlerin de köprü vazifesi görmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir