Yıldız; “Bu Zulme Son Vereceğiz” 

Yıldız; “Bu Zulme Son Vereceğiz”

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, Kudüs’te yaşanan İsrail zulmü ile alakalı olarak bir basın açıklaması düzenledi. Yıldız, yaptığı basın açıklamasında şu sözleri söyledi.

“İsrail’in sadece Müslümanlar için değil tüm dünya insanlığı için bir felaket olduğunu elli yıldan beridir dile getiriyoruz. Müslüman coğrafyanın tam ortasına oturtulan bu çıbanbaşının Müslümanlara olan zulmünün her geçen gün artığını görmemize rağmen bu zulmü seyretmekten başka hiçbir şey yapmıyoruz. Saadet Partisi olarak her zaman söylediğimiz bir şey var ‘İsrail sözden değil, güçten anlar.’ Artık zaman söz söylemek değil icraat yapmak zamanıdır. Hükümet, on altı yıldan beri izlediği politikalar neticesinde Avrupa Birliği’nin ABD’nin ve İsrail’in hükmü altına girmiş ümmetin kurtuluşuna vesile olacak D8’lerle ilgili hiçbir ciddi adım atmamıştır. Netice olarak Filistin, Suriye, Irak, Afganistan ve Kuzey Afrika’daki Müslüman ülkelerde kan ve gözyaşı sel olmuş oluk gibi akmıştır. Çözüm, Avrupa’nın ve ya ABD’nin sözde medeniyetinde ve insanlığında değil, çözüm İslam Birliği’ndedir. An itibariyle Filistin’de 59 müslüman kardeşimiz şehit olmuş yaklaşık 3000 civarında kardeşimiz ise yaralanmıştır. Öncelikle herkes bilsin ki Kudüs islam şehridir ve öyle kalmaya devam edecektir. Kudüs’ün tamamı Filistin’in başkenti ilan edilmelidir. Şayet mevcut iktidar bu gücü kendisinde görmüyorsa, ülkenin anahtarlarını en kısa zamanda Milli Görüş temsilcisi Saadet Partisi’ne teslim etmelidir…” Şeklinde konuşan Yıldız bu hafta sonu yapılacak miting ile alakalı olarak da halkımızı bilgilendirdi.

“Siyonist İsrail’in yapmış olduğu bu zulüm için bu hafta sonu yani 20 Nisan Pazar günü İstanbul Yenikapı’da düzenleyeceğimiz mitinge tüm halkımızı davet ediyorum. Hareket yeri ve saati konusunda halkımızı ayrıca bilgilendireceğiz.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

 



(Son Güncelleme: 15 Mayıs 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir