GTSO Haziran Meclisi Yapıldı

  GTSO Haziran Meclisi Yapıldı

  GTSO Haziran Meclisi Yapıldı

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Haziran ayı meclisi geniş katılımla yapıldı. Meclis başkanı Hasan Yıldırım ve Yönetim kurulu başkanı Paşa Ağdemir 24 Haziran seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diledi.

Oda meclis salonunda Meclis başkanı Hasan Yıldırım’ın başkanlığında toplanan meclis üyeleri Mayıs ayı gelir gider aporunu onaylarken, Meclis komitelerinin toplanması ve yasada belirtildiği şekliyle çalışmalara başlatılması kararı alındı.  Akreditasyon kuruluna oy birliği ile Meclis üyesi Mahmut Solaksubaşı’nın seçildiği meclis toplantısında söz alan Hasan Hamaloğlu’da son çıkan İmar barışı ile alakalı değerlendirmelerde bulundu. Hamaloğlu, Cumhuriyet tarihinden 3.defa çıkan imar barışı ile alakalı olarak sağlanan imkan ve fırsatlardan faydalanılması gerektiğini ifade etti.

Gemlik Ticaret ve Sanayi odası meclis üyesi olan ve 24 Haziran seçimlerinde de Bursa milletvekili seçilen Zafer Işık’ta katıldığı meclis toplantısında önce tebrikleri kabul etti. Işık yaptığı kısa değerlendirmede “sadece Gemlik’in değil  Mudanya’dan Gemlik, Orhangazi, İznik ve Yenişehir’i de içine alan bir bölgede daha güçlü çalışacağız. Seçimde Ak Parti kadrolarından seçilen 11 arkadaşımızla birlikte bölgenin kalkınması ve daha güzel ve önemli hizmet ve yatırımlar alması için çalışacağız.  Haftanın 4 günü Bursa’da olacağının altını çizerek halkımızla bize oy veren vermeyen herkesimden insanımızla beraber hareket ederek ortak paydada buluşacağız ” dedi.



(Son Güncelleme: 28 Haziran 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir