ÜLKÜ OCAKLARINDAN “SOĞUK KIŞ GÜNLERİ İÇİN MİNİK CANLILARA 100 ADET BARINMA EVİ
ÜLKÜ OCAKLARINDAN “SOĞUK KIŞ GÜNLERİ İÇİN MİNİK CANLILARA 100 ADET BARINMA EVİ

ÜLKÜ OCAKLARINDAN “SOĞUK KIŞ GÜNLERİ İÇİN MİNİK CANLILARA 100 ADET BARINMA EVİ”

ÜLKÜ OCAKLARINDAN “SOĞUK KIŞ GÜNLERİ İÇİN MİNİK CANLILARA 100 ADET BARINMA EVİ”

Soğuk havalarda barınacak yer ve yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının yardımına Ülkü Ocakları Gemlik İlçe Başkanlığı yetişti.

Ülkü Ocakları Gemlik İlçe Başkanlığı, sokak hayvanları için önemli bir projeye imza atarak, hava şartları nedeniyle üşüyen ve ölüm tehlikesi ile burun buruna olan sokak hayvanlarına yardım eli uzattı. “Soğuk Kış Günleri İçin Minik Canlı Barınma Evi” projesi düzenleyen Ülkü Ocakları Gemlik İlçe Başkanlığı, ilçe genelinde 20 adet barınakla sokak hayvanlarını yuvalarıyla buluşturdu.

Ülkü Ocakları Gemlik İlçe Başkanlığı, sokakta kalan hayvanlar için barınaklar yaparak, içlerindeki mamalarla birlikte ilçemizin muhtelif yerlerine yerleştirdi. Proje hakkında açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları Gemlik İlçe Başkanı İsmail BAYDAR başlattıkları bu projenin çok önemli olduğuna dikkat çekerek, soğuk kış aylarında sokak hayvanlarına sahip çıkmaya devam edeceklerini belirtti.

Projenin bir günlük değil sürdürülebilir olması noktasında çalışmalar yaptıklarını söyleyen Ülkü Ocakları Gemlik ilçe Başkanı ismail BAYDAR “Gemlik Ülkü Ocakları olarak; gün geçtikçe soğuyan hava şartlarında barınacak yer ve yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanlarımızın barınak ve mama ihtiyaçlarını karşıladık. Gemlik genelinde toplam 20 adet barınak hazırlayarak minik dostlarımıza barınaklarımızı teslim ettik.Hedefimiz ise 100 adet Barınak. Bizler şehir hayatının getirdiği koşuşturmacalar içerisinde minik dostlarımızı unuttuğumuz bu modern dünyada hayvanseverlik hassasiyetini yaşatmayı kendimize şiar edindik. Bizler yaradılanı yaradandan ötürü sevenleriz. İslamiyet dini, hiçbir canlıyı ayırmadan merhamet etmeyi, acımayı ve yardım etmeyi emir buyurmuştur. Bizler de bu düsturda, bu soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarına barınacak yer bulmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Bu insanlık meselesidir. Sessiz oldukları için ihtiyaç ve şikayetlerini dile getiremeyenleri unutmak, anlamamazdan gelmek veya görmezden gelmek vicdani değildir. Gemlik’e yakışan huzurlu bir ortamdır ve bu ortamda sadece insanlarla değil hayvanlarla, tüm doğayla huzurdur. Tüm vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet ediyorum. Unutmayalım ki, duyarlı olduğumuz kadar yararlı olabiliriz.” dedi.

“Faliyetlerimizi Hız Kesmeden Sürdürmekteyiz”

Sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra eğitim, kültür ve spor gibi dallarda da gençlere hizmet verdiklerini söyleyen Baydar“Gemlik Ülkü Ocakları olarak eğitim, kültür, spor gibi alanlarda olduğu gibi sosyal alanlarda da faaliyetlerimizi sürdürmeye devam etmekteyiz. Ülkü Ocakları ve ülkücüler, devletin, milletin, milli ve manevi değerlerimizin, çevremizin hayrına olan her türlü projenin uygulayıcısı ve destekçisi olacaktır. Halkımızdan ricamız,
İlçemizin çeşitli alanlarına yerleştirdiğimiz bu barınaklara zarar verilmesini ve tahrip edilmesini engellemeleridir. Biliyoruzki , hemşehrilerimiz hayvanseverdir, sokak hayvanları konusunda çok duyarlıdır.
Bu Vesile ile Garada Bebek Katilleri HainTerörist pkk Tarafından Alçakca Ve Kahbece Şehit edilen 13 Vatan evladımızı Şükran Ve Duâlarla Yad ediyorum.Rabbim kanlarını yerde Bırakmasın” ifadelerini kullandı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

1 yorum

  1. Rica ediyorum eşref Dinçer mh göl SK bir arsa var orda kedi ve yavruları var lütfen burayada bırakın barınak evlerden 1 adet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir