Ağdemir, "Bu Seçimin Kaybedeni Yok, 81 Milyon Kazandı"

  Ağdemir, “Bu Seçimin Kaybedeni Yok, 81 Milyon Kazandı”

  Ağdemir, “Bu Seçimin Kaybedeni Yok, 81 Milyon Kazandı”

 

GTSO  Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ağdemir  yaptığı açıklamada;

“24 Haziran 2018 ‘Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimi demokrasiye yakışır şekilde tamamlandı. Yüksek bir katılım oranıyla gerçekleştirilen genel seçimlerde Milletimiz iradesini sandıkta göstermiştir. Türkiye güçlü ve sağlam bir demokrasi geleneğine sahip olduğunu bir defa daha ortaya koymuştur. Halkın oyunun tamamına yakınının Meclis’te temsil edilecek olması da ayrıca sevindiricidir. Seçimlerde gösterdiği başarıyla milletimizin teveccühünü kazanan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Cumhur İttifakını tebrik ediyorum.

Devletimize, milletimize hayırlı uğurlu olsun. Bu yarışın kazananı Türkiye olmuştur, milletimiz olmuştur.

Huzurun Hüküm Süreceği Bir Gelecek İnşa Etmek Hepimizin Temel Görevidir

Seçim süreci bitti. Artık çalışma, daha çok çalışma vaktidir. Toplum her kesimini kucaklayan 81 milyonun ortak paydada buluşacağı, birleşmenin, uzlaşının, barışın, huzurun hüküm süreceği bir gelecek inşa etmek hepimizin temel görevi olmalıdır.

Geleceği Birlikte İnşa Edeceğiz

Artık önümüzde ülkemiz ve milletimiz için belirsizliklerin ortadan kalktığı bir dönem var. Ekonomiye konsantre olma zamanı gelmiştir. Yeni yatırımlarla birlikte üretimden ihracata, sanayiden istihdama kadar her alanda güçlü bir Türkiye için yeni bir sürece başlamış oluyor. Ülkemiz ve milletimiz için çok daha aydınlık bir geleceği birlikte inşa edeceğiz. Biz müteşebbisler bunun için elimizi taşın altına koymaya hazırız.

Gemlik’in Sorunlarını Merkezden Çözeceğiz

Seçimde başarı gösterip , bölgemizi , Bursa’mızı TBMM’de temsil edecek olan tüm millet vekillerimizi tebrik ediyorum. Oda Meclis Üyemiz Sayın Zafer Işık’ı ayrıca gönülden tebrik ediyorum. Odamız meclisinde sürdürdüğü hizmetini artık Türkiye Büyük Millet Meclisinde yürütecek. Bu hepimizin gururdur. Sayın Işık; İlçemizi tanıyan, bölgemizi tanıyan, sorunlarını ve problemlerini bilen içimizden biri. TBMM’de bizi en iyi şekilde temsil edeceğine inancımız tamdır. Bu kutsal vazifede kendisine gönülden başarılar dilerim. Rabbim utandırmasın, yolunu açık etsin.

Bu Seçimin Kaybedeni Yok, 81 Milyon Kazandı

Seçim sürecinde azimle, şevkle çalışan tüm parti liderlerine, çalışanlarına, emekçilerine, sandığa gidip demokrasinin gereğini yerine getiren oyunu kullanan halkımıza cani gönülden teşekkür ederiz. Artık hep birlikte sorunlarımızı aşıp, demokrasinin ışığında daha güzel yarınlar için birlik olma vakti, çok çalışma vaktidir“ dedi.

 

Ağdemir, “Bu Seçimin Kaybedeni Yok, 81 Milyon Kazandı”

GTSO Girişimcinin Yanında

GTSO  girişimci desteği devam ediyor.  Bu kapsamda 2018 yılı için programladığımız KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminin ilkini başarı ile tamamladı.

GTSO’dan yapılan açıklamada, “ABİGEM’ in deneyimli eğitmenlerinden Seçkin SAYGILI’nın sunumu ile gerçekleşen eğitime dair açıklamalarda bulunan oda Yönetim Kurulu Başkanımız Paşa Ağdemir; ”  Bu güne kadar  yüzlerce gencimize, girişimci adayına KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik eğitimleri düzenledik ve sertifika almalarını sağladık. Odamızın KOSGEB ile ortaklaşa düzenlediği eğitimlere katılıp sertifikalarını alan bir çok girişimci adayı iş yerini açtı, istihdama ve ekonomiye katkı sağladı. Girişimci adayları KOSGEB’in sağladı 50 bin TL hibe 100 bin TL iki yıl geri ödemesiz 0 faizli kredi imkanından faydalanabileceklerdir. Hepsine çıktıkları bu yolda başarılar dilerim. Bu noktada gençlerimize desteğimiz devam edecek. ” dedi.

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir