GTSO Heyeti Aydın'ı Ziyaret Etti

GTSO Heyeti Aydın’ı Ziyaret Etti

GTSO Heyeti Aydın’ı Ziyaret Etti

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası heyeti Gemlik’in sorunlarını gündeme taşımak ve yeni projeleri kanaat önderlerine iletmek üzere Ankara temaslarını sürdürüyor.

Heyette, Oda Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, Yönetim Kurulu Başkan Vekillerimiz Semih Aşkın, Abdullah Kavlak, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Şefik Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Buluk, Alaattin Akcan, Hasan Hamaloğlu ve Genel Sekreterimiz Agah Arda yer aldı.

Ziyaretin ilk ayağında CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Lale Karabıyık’ı makamında ziyaret eden oda heyeti, bu seferde Bursa Ak Parti Milletvekili İsmail Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Gemlik Üniversitesi İçin Hükümet Olarak Girişimde Bulunduk

Bursa Ak Parti Milletvekilimiz İsmail Aydın’ı oda heyeti makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Oda Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir,  Gemlik Asım Kocabıyık Yerleşkesi hakkında milletvekili Aydın’a ön bilgilendirme yaptı. Gemlik Yerleşkesinin, Gemlik Üniversitesi olması için her türlü alt yapının hazır olduğu vurgulanarak destek talebinde bulunuldu. Gemlik Üniversitesi’nin kurulması ile birlikte Ülkemizin en güzide yerinde en güzide üniversitelerden biri olacağına vurgu yaptı

Konu ile ilgili açıklama yapan Aydın,  ” Bizlerde Gemlik Üniversitesini hükümet olarak destekliyoruz. Hükümet olarak bunun için bir dizi girişimde bulunduk” dedi.

Gemlik’e Organize Sanayi Bölgesi Kurulmalıdır

Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir’in gündeme getirdiği bir başka konu ise Organize Sanayi Bölgesi Oldu. Gemlik’in ekonomik dinamiklerini gündeme getiren Ağdemir, Bursa Ak Parti Milletvekili  İsmail Aydın’dan Gemlik’e bir OSB kurulması için destek istedi.

Gemlik’ in ekonomik dinamiklerine yer veren oda heyeti “ Gemlik 13 milyar dolar ihracat potansiyeli ile ülkemizin belli başlı bölgeleri arasında yer almaktadır. Mevcut Sanayi Tesisleri, Serbest Bölgesi, Limanları, Küçük Sanayisi ile Gemlik stratejik açıdan son derece büyük bir öneme sahiptir. Bu nedenle Gemlik’e bir Organize Sanayi Bölgesi kurulması büyük önem arz etmektedir. Ülke ekonomisine, daha fazla katkı sunmayı kendimize hedef koyduk. Bu noktada ilçemize bir OSB kazandırmak için desteğinizi istiyoruz.” diyerek taleplerini ilettiler.

Gemlik Dört Yol Kavşağından İlçeye Giriş Yeniden Açılsın

Gemlik ekonomisi ve esnafı için büyük önem arz eden dört yol kavşağından ilçeye girişin yeniden yapılmasının önemine vurgu yapan Ağdemir; Milletvekili Aydın’dan  destek istedi. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Aydın,  “ Bu konuda en kısa süre içinde Kara Yolları Bölge Müdürü ile görüşüp size bilgi vereceğim ve bu konunun takipçisi olacağım “ dedi.

 



(Son Güncelleme: 10 Mayıs 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir