Aygün; Baskın Seçimi Fırsata Çevireceğiz…

Aygün; Baskın Seçimi Fırsata Çevireceğiz…

Aygün; Baskın Seçimi Fırsata Çevireceğiz…

 

Saadet Partisi Bursa 2. Bölge 3. Sıra Milletvekili adayı Hamza Aygün, seçim çalışmalarına devam ediyor. İlçe başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ve yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla kafeterya ve kıraathanelerde Gemliklilerle sohbet eden Aygün seçim ile ilgili olarak halkın nabzını yokladı. Seçim gündemini değerlendiren ve özellikle ekonomi üzerine dikkat çeken Aygün şunları söyledi.

“Yaklaşık on altı yıl boyunca tek başına hükümet kurmanın ne büyük bir nimet olduğunun farkına varamayan iktidar partisi mensubu kardeşlerimize 24 Haziran seçimlerinden medet ummamalarını tavsiye ederim. Bu süre boyunca, koalisyon ortağı olmadan kimseye hesap vermek zorunda kalmadan o koltukları meşgul eden kardeşlerimiz ellerine geçen bu nimeti değerlendirememiş bilhassa ekonomik anlamda ülkemizi iflas etme noktasına getirmiştir. Döviz kurları ve altın fiyatları dış güçlerin oyunuyla değil iktidar partisinin ekonomide uygulamış olduğu yanlış politikalar neticesinde yükselmiştir. On altı yıl boyunca yapılan özelleştirmelerden yaklaşık 60 milyar dolar civarında gelir elde edilmiş buna karşılık aynı süre içerisinde sadece faiz ödemesi yaklaşık 216 milyar dolar olarak gerçekleşmiştir. Saadet Partisi olarak bu sömürü düzenini, üretime dayalı ekonomik model uygulaması ile değiştirerek adil düzeni sağlayacağız. Geçmişimize baktığınızda, on bir aylık bir zaman zarfında bile unutulmayacak hizmetler yaptığımızı göreceksiniz. Bu hizmetlerin devamını istiyorsanız, tam bağımsız ve güçlü bir Türkiye’ye özlem duyuyorsanız sizlerden ricamız yanımızda olmanız ve Saadet Partisini meclise taşımanızdır.” diyerek sözlerine son verdi.

Diğer yandan, İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, Aygün’ün adaylığı ile alakalı olarak şu sözleri söyledi. “Baraj sıkıntımızın olmadığı bu seçimlerde hepsi birbirinden değerli milletvekili adaylarımız vardır ve bu adaylardan birisi de Hamza Aygün kardeşimiz olup kendisi Bursa 2. Bölge 3. Sıra milletvekili adayımızdır. Bu sıralama neticesinde, ilçemizdeki siyasi partiler içerisinde Gemlikli vekil adayına en yüksek sırayı veren parti Saadet Partisi olmuştur. Saadet Partisi üyesinden Cumhurbaşkanı adayına kadar gecesini gündüzüne katarak çalışan bir teşkilat yapısı ile gümbür gümbür gelmektedir.” dedi.

Özgeçmiş.

1976 doğumlu olan Hamza Aygün evli ve üç çocuk babası. Aygün, Uludağ Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. ‘Gemlik Müteahhitler Derneği’nin kurucu başkanı olmakla birlikte ‘Yeni Bir Dünya Sanayici ve İş Adamları Derneği’ Bursa Şube başkanlığı görevini de yürüten Aygün, inşaat gıda ve eğlence sektöründe faaliyet gösteren bir şirketin ortağı olarak ticaret hayatına devam etmektedir.

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir