Aygün; Gayriciddi Bir Yönetim Var…

Aygün; Gayriciddi Bir Yönetim Var…

Aygün; Gayriciddi Bir Yönetim Var…

Saadet Partisi Bursa Milletvekili Adayı Hamza Aygün, Ak Parti Bursa Milletvekili adayı Zafer Işık’ın “Dörtyol Kavşağı” ile alakalı açıklamalarına tepki gösterdi. Yapmış olduğu esnaf ziyaretlerinde konuyu dile getiren Aygün ‘Projenin hayata geçirilmesinden aylar önce dönemin Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz’ı ve Bursa Büyük Şehir Belediyesini uyardıklarını’ hatırlatarak başladığı konuşmasında şunları söyledi.

“Yakın bir zaman içerisinde yapılan bir projenin ihtiyacı karşılamadığını görmek ve projeyi yenilemek halka hizmet değil halka zulüm etmek anlamına gelir; çünkü yapılan hizmetlerin bedeli halkımızın cebinden ödenmektedir. Bu şekilde plansız ve programsız iş yapmanın sonucunda halkımızın parası sokağa atılmakta yapılan israflara bir yenisi eklenmektedir. Proje hayata geçmeden aylar önce Bursa Büyükşehir Belediyesini yaya üst geçidi projesinden vazgeçip revizyona gitmesi gerektiği konusunda uyarmış hatta konu ile alakalı olarak mahalle sakinleriyle birlikte basın açıklaması düzenlemiştik. Fakat Ak Partili yetkililerin mahalle sakinlerinin ve esnafın görüşünü almadan ‘ben yaptım oldu’ mantığıyla hareket etmesi neticesinde bu gün gelinen noktada yapılan yatırımın amacına ulaşmadığı görüyoruz.” şeklinde konuşan Aygün eleştirilerine şu sözlerle devam etti.

“Burada kafaları karıştıran ve sorulması gereken başka bir soru daha var. Eğer yapılmak istenen düzenleme Gemlik’in girişinin rahatlatılması ve istiklal caddesinin ticaretinin geliştirilmesi amacını taşıyorsa destek veririz. Ancak, son dönemde Gemlik ekonomisini dibe vuran 696 sayılı KHK ile yeniden şekillendirilmeye çalışılan Gemlik’imizin geleceği ile alakalı yeni oluşum için bu düzenleme yapılacaksa belediyenin ya da kişilerin değil halkımızın yanında yer alır konunun takipçisi olmaya da devam ederiz.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir