GTSO’ya  Işık’tan ziyaret

GTSO’ya  Işık’tan ziyaret

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odasının Mayıs ayı meclis toplantısına meclis üyesi sıfatıyla katılan Ak Parti milletvekili adayı Zafer Işık, Gemlik için birlikte hareket etme ve proje üretme sözü verdi.

Odaya gelişinde Işık’ı  GTSO Başkanı Paşa Ağdemir, GTSO Meclis Başkanı Hasan Yıldırım ve GTSO yönetici ve Meclis üyeleri  karşıladı.

Ziyarette konuşan Ak Parti Bursa Milletvekili adayı  Zafer Işık; ”Bize odamızdan milletvekili adayı olmak nasip oldu. Milletvekili seçilince, odadan biri olarak mecliste yer alacağım. Ticaret erbabı ve Gemlik’in evladı olarak, sizlerle irtibatımız devam edecek. Zaten haftanın belirli günleri de burada olacağım. Hepimizin ortak hedefi, Gemlik’te ticaretin artmasıdır” dedi.

GTSO’ya  Işık’tan ziyaret

Işık, “İlçe Başkanlığım ve adaylığım sürecinde anladım ki; küçük esnaf mutlu olursa, o ilçe mutlu olur. Çalışmalarımıza devam ediyoruz, farklı incelemeler yapıyoruz. Küçük esnafın kalkınması ve büyümesi adına, Gemlik’e dışarıdan insanları çekebilecek çalışmalar yapmalıyız. Gemlik’in marka bir zeytini ve denizi varken, bunlardan yararlanmak zorundayız. Turizm için özel noktalar oluşturmalı ve dışarıdan insanları Gemlik’e çekmeliyiz. Biz vekilliğimiz döneminde bu şekilde çalışacağız. Zeytinciliği profesyonelleştirmeliyiz. Küçük hedeflerle başlarsak, büyük hedefleri de yapmak için altyapımız olur. Gemlik’te var olan potansiyeli kullanmalıyız. Bölgemizden destek alırsak, Ankara’da önemli işler yaparız” şeklinde konuştu.

GTSO için tarihi gün

Ziyarette söz alan GTSO Başkanı Paşa Ağdemir; ”Aramızdan ilk defa bir milletvekili çıkıyor. Bu Gemlik Ticaret Odası için de gurur kaynağıdır. Odamız adına tarihi bir gündür. Uzun zamandır milletvekilimiz olmamasından rahatsızdık. Demek ki doğru çalışınca, dokunulması gereken yerlere dokununca olabiliyormuş. Kendisine çıktığı yolda başarılar diliyoruz” dedi.

Işık’ın ziyaretinin ardında Oda meclis toplantısı diğer gündem maddeleri ve Ankara’da yapılan temasların anlatılması ile sona erdi.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir