Gemlik Gençliği AK Bir Gelecek İçin Hazır

Gemlik Gençliği AK Bir Gelecek İçin Hazır

Gemlik Gençliği AK Bir Gelecek İçin Hazır

AK Parti Gemlik İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı  Yeni Seçmen Birimi Başkanı Musa Sağır ve AK Parti Gemlik İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet İhsan Doğan’ın hazır bulunduğu yeni seçmen birimi yönetim kurulu toplantısına AK Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam’da katıldı.

Sağır; “Gençlerimizi karanlık sokaklarda değil,AK bir gelcekte görmek için gençlik kollarımız olarak kollarımızı sıvadık, Cumhurbaşkanımızın önderliğinde gençlerimize ufukları açık,şuurlu birer birey olmaları için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz bu yıl ilk defa oylarını kullanacak kardeşlerimizin ilk oy heycanlarını birlikte yaşıyor ve verilen oyların ülkemiz için ne kadar önemli olduğunun bilincinde hareket ediyoruz”dedi.

Doğan; “Bizler yenilenen bir yapıyla kolları sıvadık. Gençler de sağ olsun her türlü desteği ve emeğini veriyor. Biz de elimizden geldiğince koşturuyoruz” dedi.

Bu toplantı salonunda gelceğin ak nesillerini görmekten büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan İSLAM ise, “Teknoloji ve bilimin yanında milli ve manevi değerlerimizle donanmış bir genç, gelecekte ülkemizi daha iyiye götürecek olan gençtir. Gençlik aslında hazinedir. İnşallah sizler o hazinenin parçaları olarak bizden daha iyi olacaksınız. Bizler de Allah’ın izniyle her türlü imkanı sizlere vereceğiz” diye konuştu.

“Tüm değerlerimize sahip çıkacağız”

Başkan İslam, “Saatinizi, gününüzü, vaktinizi planlı ve bilinçli bir şekilde kullanarak, varacağınız hedefe doğru yollar çizmelisiniz. Yorulmadan, hiç durmadan yürümek; çoğu zaman da koşmak gerekir. İnşallah ülkemiz o hedeflere varacak. O güzelliğe hep birlikte ulaşacağız. Siz yetenekli gençlersiniz. Başladığınız yer milletin derdiyle dertlenmekti ki, bu çok önemli. ‘Bu ülkeye bu millete ne verebilirim, nasıl katkı yapabilirim, ben de bu işin içinde olmalıyım’ diyen bir genç zaten olayı çözmüş, her şeyin farkına varmış bir gençtir. İnşallah vatanımıza, bayrağımıza, inancımıza ve tüm değerlerimize sahip çıkacağız. Ama bilim ve teknolojiyle de donanacağız. Ondan gayrisi çalışmak, okumak ve yürüyüşe katılmaktır” ifadelerini kullandı.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir