Yıldız; Millet “Değiştir’ Diyor

Yıldız; Millet “Değiştir’ Diyor

Yıldız; Millet “Değiştir’ Diyor

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, yaklaşmakta olan 24 Haziran seçimleri ile alakalı olarak bir değerlendirme yaptı. Yapmış olduğu değerlendirmede Yıldız şu ifadeleri kullandı.
“Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Temel Karamollaoğlu’na ve Saadet Partisi’ne her ne kadar sansür uygulanıyor olsa da gerçekleri anlatmaktan hak ve doğru olanı söylemekten asla vazgeçmiş değiliz. Zaten Sayın Karamollaoğlu, bilhassa sosyal medya üzerinden ‘Medya padişahınsa sosyal medya bizimdir’ diyerek Milli Görüş davasını ve doğruları anlatmaya devam etmiştir. İstese, iktidar partisinden on beş-yirmi milletvekilliğinin yanı sıra birkaç bakanlık da alarak hükümetin yanında yer alabilecekken davasını pazarlık konusu yapmamış hiçbir çıkar ilişkisinin tarafı olmamıştır. Sayın Karamollaoğlu’nun bu net ve dik duruşu halkın teveccühüne vesile olmuş böylelikle sadece sağ kesimde değil aynı zamanda sol kesimde de ilgi ve alaka uyandırmıştır.” şeklinde konuşan Yıldız sözlerinin devamında şunları söyledi.
“Saadet Partisi, necip milletimizin umududur. Ülkemizin içinde bulunduğu sosyal ve ekonomik sıkıntıların yanı sıra terör belası da ancak ve ancak bizim ilkelerimiz doğrultusunda son bulacaktır. 24 Haziran seçimlerinde artık bu iktidarın değişeceğini ve ülkenin anahtarlarının Milli Görüş’ün tek temsilcisi olan Saadet Partisi’ne verileceğini bilmenizi istiyorum.” diyerek sözlerini noktaladı.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı 2 otomobil de istinat duvarı altında …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir