Muhammet Tekin MHP'den 4. Sıra Adayı

Muhammet Tekin MHP’den 4. Sıra Adayı

   Muhammet Tekin MHP’den 4. Sıra Adayı

MHP Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Muhammet Tekin, Bursa 2. Bölge 4. Sıradan Milletvekili Adayı oldu.

Gemlik Ülkü Ocaklarından yetişen, Bursa Ülkü Ocaklarında da Başkan Yardımcılığı ve farklı görevlerde bulunan Tekin, MHP Genel Merkezi’nde MDK da yer alıyor. Gemlik’ten milletvekili listelerinde bu dönemde farklı isimler yer alırken, hem genel merkezde karşılığı olan, hem de Gemlik’te ülkücü camiaya önemli hizmetler etmiş bir ismin 4. sıradan aday yapılması MHP camiasında memnuniyetle karşılandı.

Tekin, her ne kadar genel merkezde görevli olduğundan Bursa genelindeki çalışmalarda yer alacak olsa da, Gemlik ağırlıklı olarak, İznik ve Orhangazi bölgesine yönelik de çalışmalar yürütecek.

Misyonerlere Tepkisiyle Ülke Gündemine Oturmuştu

Bursa Ülkü Ocakları Başkan Yardımcılığı döneminde, Bursa’da bir fuarda misyonerliğe yönelik çalışma yapan standa verdiği tepkiyle ülke gündemine de gelen Tekin, pek çok farklı kesimden de destek görmüştü.

Özcanbaz; Gemlik’ten İki Vekil Olsun

MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, konu ile alakalı yaptığı açıklamada, ”Siyasi Partilerin Gemlik’e önem vermesi bizleri de memnun ediyor. Ak Parti önemli bir sırada Zafer Işık’ı açıkladı. Bizler de Gemlik’ten iki vekil olsun istiyoruz. Bu nedenle Genel Merkez Yöneticimiz Muhammet Tekin’i 4. Sıradan Milletvekili adayı olarak gösteriyoruz” dedi.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir