Araç Kredisi Kullanmak İsteyenler Buraya…

Araç Kredisi Kullanmak İsteyenler Buraya…

Sonunda hayal ettiğiniz o aracı satın almak için kredi kullanmaya karar verdiniz ve karşınızda çok sayıda araç kredisi seçeneği çıktı. Hangisini tercih edeceğiniz konusunda aklınızın bir hayli karışması gayet normal.  Önemli olan bütçenize en uygun geri ödeme planını sunan taşıt kredisi seçeneğini değerlendirmenizdir ve bu sayede geri ödemenizi zorlanmadan, stressiz ve rahat bir şekilde tamamlayabilir, aracınızın keyfini sürebilirsiniz.

Peki, taşıt kredisi seçeneklerini değerlendirirken nelere dikkat etmelisiniz? Öncelikle geri ödeme planlarını mutlaka gözden geçirmenizi tavsiye ederiz. Son derece makul koşullarda geri ödemenizi yapabileceğiniz araç kredisi seçenekleri sunan kuruluşlar da var. Bunlar arasında en çok ön plana çıkan TEB Cetelem oluyor.  Çünkü sadece tek bir araç kredisi seçeneğine sizi mahkum etmiyor ve pek çok farklı geri ödeme planı sunabiliyor.

Taşıt Kredisi Seçeneklerini İnternette İnceleyin!

Dolayısıyla herkesin kendi bütçesine uygun geri ödeme planlarını tercih etmesi mümkün hale geliyor. Örneğin dönem periyodlu toplu ödemeli kredi üç ayda bir toplu olarak ödeme yapmanıza olanak tanıyor. Dolayısı ile arada bütçe sıkıntısı çektiğiniz dönemlerde  bir de taşıt kredisi ödemesini düşünmek zorunda kalmıyorsunuz. TEB Cetelem tarafından sunulan bir diğer kredi seçeneği ara ödemeli kredi adını taşıyor. Bu kredi seçeneğini değerlendirdiğinizde her ay ödediğiniz eşit miktardaki taksitlere ilave olarak ara ödeme yapabiliyorsunuz. Dolayısıyla geri ödeme çok daha kısa sürede tamamlanabiliyor.

Anapara ertelemeli kredi bir diğer kredi seçeneği olarak karşımıza çıkıyor.  6 ay boyunca sadece faiz ile birlikte KKDF, BSMV ödemesi yapılıyor. Dolayısıyla ilk 6 ay boyunca son derece rahat bir şekilde ödemelerinize gerçekleştirerek sonrasında asıl krediyi ödemeye başlıyorsunuz. Balon ödemeli kredi ya da esnek ödemeli kredi gibi pek çok farklı kredi seçeneği internet sitesinde incelenebilir. Ayrıca dilerseniz bu site üzerinden online taşıt kredisi başvurusu yapabiliyorsunuz.

Genel olarak bakıldığında  her bütçeye ve her gelir durumuna uygun bir kredi seçeneği sunuyor olması bu kuruluşun taşıt kredilerinde daha fazla tercih edilmesini beraberinde getiriyor. Elbette araç kredisi kullanırken herkesin önceliği geri ödemeyi rahatlıkla yapabilmek! Bu noktada beklentileri karşılıyor olması ve çok sayıda farklı seçenek sunabilmesi araç kredisi kullanırken yaşanan tedirginlikleri de ortadan kaldırabiliyor.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok! Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir