Bursa Acıbadem Hastanesinden GTSO’ya  Ziyaret

Bursa Acıbadem Hastanesinden GTSO’ya  Ziyaret

Bursa Acıbadem Hastanesi Direktör Yardımcısı Özgür İstemi Oktay , İş Geliştirme Ve Proje Müdürü Fulya İlter ve beraberindeki heyet Gemlik Ticaret ve Sanayi odasını ziyaret ettiler.

Acıbadem hayetini;  GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Paşa AĞDEMİR, Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Abdullah Kavlak, Yönetim Kurulu Üyeleri Alaattin Akcan, Hasan Hamaloğlu ve Genel Sekreter Agah Arda karşıladı.

Ziyarette konuşan Oda Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir; “ Öncelikle ACIBADEM yetkililerini odamızda ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk. Hepiniz hoş geldiniz.  ACIBADEM Hastanesi ile bundan sonraki süreçlerde işbirliği yapmak isteriz.

ACIBADEM Hastanesi İle Üyelerimize İndirimli Sağlık Hizmetleri Çok Yakında Hizmetinizde

Üyelerimizin hastaneniz bünyesinde indirimli sağlık hizmetlerinden faydalanmasına yönelik çalışmak isteriz. Bu noktada bizler üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Sizlerin de çalışmalarıyla yapacağımız ortak protokolle üyelerimize bu hizmeti sunmak istiyoruz. “ dedi.

Ağdemir’in isteğine olumlu yanıt veren ACIBADEM Bursa Hastanesi yetkilileri, konu ile ilgili çalışmalarını tamamlayıp odamıza bildireceklerini beyan ettiler. Protokolün imzalanmasına müteakip sadece oda üye kartıyla müracaatlarda bir çok sağlık hizmetinden indirimli ve ayrıcalıklı faydalanabilecek.

 

 



(Son Güncelleme: 24 Mayıs 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir