Saadet Partisi, Odalar ve Muhtarlarla İftarda Buluştu…

Saadet Partisi, Odalar ve Muhtarlarla İftarda Buluştu…

Saadet Partisi, Odalar ve Muhtarlarla İftarda Buluştu…

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız Gemlik Muhtarlar Derneği ile ilçemizde faaliyet gösteren Oda’lara iftar verdi. Cumhuriyet Mahallesi Bulvarpark Simit Sarayı’nda gerçekleşen iftar yemeğine, Saadet Partisi Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayları Mehmet Atmaca, Hamza Aygün ve Can Tatar’da katıldı.

Başkan Yıldız’ın, misafirlerini selamlaması ve kısa bir açılış konuşması yapmasından sonra söz alan Milletvekili Adayı Yüksek İnşaat Mühendisi Mehmet Atmaca, ülke sorunları ve çözüm yollarını anlattı. Ülkemizin ekonomik ve sosyal sorunların yanı sıra dış politika ile alakalı olarak yapılan yanlışları da dile getiren Atmaca, çözüm yolu olarak ‘Saadet Partisi’nin elli yıllık geçmişinden gelen tecrübelerimizi kullanacağız.’ dedi.

Mehmet Atmaca’nın ardından söz alan Hamza Aygün ise şunları söyledi. ‘Nasıl ki, bir doktor hastasını tedavi etmesi gerektiğinde müdahale etmek zorundaysa ve yanlış teşhis koyması hastayı kaybetmesi anlamına geliyorsa bu doktorun böyle bir hata yapma lüksü yoktur. 24 Haziran seçimlerini de bu noktada değerlendirdiğimizde, yaptıkları ortada olan ve yapacak bir şeyleri kalmayanların ülke sorunlarını çözebileceğini düşünmüyorum. Bu nedenle 24 Haziran’da ülkenin anahtarlarını alacağız ve ülkemizi hak ettiği noktaya getireceğiz. İnancımız ve çalışmalarımız bu yönde.’ şeklinde konuştu.

Ardından “Bayrak” konulu sinevizyon gösterisi ile İsrail’in amaçları ve bu amaçların önüne nasıl geçilebileceği konusunda bilgilendirme yapıldı.

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir