Gemlik Belediyespor Atletizm’de Fırtına Gibi Esti

Gemlik Belediyespor Atletizm’de Fırtına Gibi Esti

Atletizm Federasyonunun faaliyet programında yer alan Atletizm Geliştirme Projesi Kapsamında Balıkesir’de yapılan müsabakalar tamamlandı. İl ve ilçe seçmelerinin belirlenmesi sonucu ilk 4 içinde yer alan Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü atletleri, kulüplerini Balıkesir’de kürsünün zirvesine çıkarak temsil etti.
Bu kapsamda müsabakalarda Gemlik Belediyespor Kulübü adına ter döken İsmail Özkan 1., İsmail Orhan 2. olarak kulübünü ve ailesini gururlandırdı. Müsabakalar sonucunda sporculara ödülleri Federasyon yetkilileri tarafından takdim edilirken, genç atletler Milli takım kampına katılmaya hak kazandı.
Müsabakaların tamamlanmasının ardından açıklamalarda bulunan Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Atletizm Antrenörü Burhan Gümüş, “İlçemizden Milli sporcu çıkarmak ve ulusal anlamda başarılar elde etmek en büyük hedefimizdir” diye konuştu. Haftanın her günü antrenman yaparak yoğun bir tempoyla müsabakalara hazırlandıklarının ifade eden Gümüş, “Her zaman ve her yerde desteklerini bizden esirgemeyen başta Gemlik Belediye Başkanımız Sayın Refik Yılmaz olmak üzere Kulüp Başkanımız Hulusi Gandar ve yönetimine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah başarılı giden grafiğimizi devam ettirip önümüzdeki müsabakalarda da hedeflediğimiz dereceleri elde ederiz ”dedi.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir