Yıldız; Davamız “İnsanlık Davası”dır.

Yıldız; Davamız “İnsanlık Davası”dır.

Yıldız; Davamız “İnsanlık Davası”dır

Saadet Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı, 24 Haziran seçimleri ile alakalı olarak çalışmalarına devam ediyor. İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri “İnegöllüler Derneği”ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Erkan Şen ve derneğin üyelerinin ev sahipliği yaptığı ziyaret sıcak bir ortamda geçti. Burada bir konuşma yapan başkan Yıldız şu ifadeleri kullandı.

“Bildiğiniz üzere önümüzde 24 Haziran seçimleri var. Saadet Partisi olarak her seçim döneminde olduğu gibi bu seçim döneminde de halkımıza doğruları anlatmaya devam ediyoruz. Bizim davamız makam değil vatandır. Hiç kimseye, hiçbir partiye, hiçbir görüşe karşı bir tutum içinde değiliz. Amacımız, başta ülkemizi ve İslam dünyasını boğan adeta bir kene gibi kanımızı emen Siyonizm ile mücadele etmektir. Gerek iktidar partisine gerekse muhalefet partilerine bu tehlikeyi anlatmak kardeşlik vazifemizdir. Sonuçta, seksen milyonun yaşadığı bir ülkeyiz ve farklılıklarımızın olduğunun da farkındayız. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde yaşamaya mecburuz. Aşık Veysel’in de dediği gibi bizim davamız ‘insanlık davası’dır.” diyerek sözlerini noktaladı.

İnegöllüler Derneği Başkanı Erkan Şen ise, “Sayın başkan yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı memnun olduğumuzu belirtir şahsınıza ve arkadaşlarınıza teşekkür ederiz. Bizlerde sizin gibi düşünüyoruz. Birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin daim olduğu bir Türkiye arzu ediyoruz. Önümüzdeki seçimlerde başarılar diliyoruz.” Şeklinde konuştu.

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir