Işık; STK’lar Seçildikten Sonra da Önemli

Işık; STK’lar Seçildikten Sonra da Önemli

Ak Aday Tanıtım ve Beyanname Toplantısına, Ak Parti Bursa milletvekili Zafer Işık, İlçe Başkanı Yaşar İslam ve yönetim kurulu ile katıldı. Ak Parti 2. Bölge 4. Sıra Milletvekili adayı Zafer Işık, Gemlik’ten milletvekili ile TBMM’de temsil edilmenin önemine değinerek,  24 Haziran seçimlerinin Gemlik için de milat olacağının altını çizdi.

Işık sözlerinin devamında, ”İlçemizden uzun dönemdir milletvekili çıkaramıyorduk. Aday adayı olurken de ‘ben’ değil ‘biz’ diyerek Gemlik’i işaret etmiştik. Önceliğin Gemlik’ten bir milletvekilinin çıkarılması olduğunu vurgulamıştık. Bu konuda hassasiyet gösteren Oda, STK ve Dernek başkanları başta olmak üzere tüm Gemlik halkına teşekkür ederim.

Stk’lar Seçildikten Sonra Da Önemli

Gemlik ile alakalı önemli çalışmalarımız ve programlarımız var. Gemlik’te bulunan kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarımıza asıl şimdi önemli işler düşüyor. Gemlik’in eksiklerini ve sorunlarını Ankara’ya taşımak adına onların da bizimle iletişimde olması ilçemiz adına son derece önemlidir. Milletvekili seçilmem durumunda, Gemlik’teki STK’larla istişarede olacak, danışmanlarımı görevlendireceğim. İznik ve Orhangazi’de de aynı teması sağlayarak, bölgenin çözülmesi gereken meselelerine birlikte çözüm bulacağız. Katılımcı demokrasiyi ancak bu şekilde sağlarız” dedi.

 

 



(Son Güncelleme: 27 Mayıs 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir