Efendioğlu’ndan Borsa ve Ziraat Odası Ziyareti

Efendioğlu’ndan Borsa ve Ziraat Odası Ziyareti

Ak Parti 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı Ergün Efendioğlu, Gemlik’teki temaslarını sürdürüyor. Gemlik Ticaret Borsası Başkanı Özden Çakır ve Yönetim Kurulu ile bir görüşme gerçekleştiren Efendioğlu, Gemlik’in sorunları, üniversitenin durumu ve gelecek planları hakkında Özden Çakır ve Yönetim Kurulunun görüşlerini aldı.

Ardından Ziraat Odası Başkanı Ali Çelik’i ziyaret eden Efendioğlu Gemlik ziyaretlerine hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

ÜÇ İLÇENİN ORTAK MÜŞTEREKLERİ VAR

Efendioğlu buralarda yapmış olduğu değerlendirmelerde; ”Bölge Üniversitesi konusunu her ziyaretimde gündeme getiriyorum. Üç ilçenin ortak hareket etmesi, Üniversite dışında da pek çok konuda güç olmamızı sağlar. Benim adaylığım da, üç ilçeyle olan bağım nedeniyle oluştu. Gemlik, İznik ve Orhangazi’nin müşterek değerleri, öncelikleri bulunuyor. Hem tarım alanında, hem turizm alanında da, ortak karar almalı, çalışmalar yapmalıyız.

Güçler tek başına yetersiz görülse de, üç ilçe dinamiklerinin ortak hareket etmeleri, vatandaş nezrinde de karşılık bulacaktır. Biz kıvılcımı ateşlersek, arkamızdan daha kuvvetli ateş yanacaktır” dedi.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir