Işık'a köylülerinden destek ziyareti

Işık’a köylülerinden destek ziyareti

Işık’a köylülerinden destek ziyareti

 

Ak Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Zafer Işık’a doğduğu ve büyüdüğü yer olan Adliye Köyü’nden destek geldi. Işık’ı A&Z Denizcilik firmasından ziyaret eden köylüler, Gemlik’ten vekil çıkarılması söylemini desteklediklerini vurguladılar.

Ziyarette konuşan aday adayı Zafer Işık; ”Bizden önemli olan Gemlik’ten aday çıkmasıdır. Köylülerimizin destek için sürpriz ziyaretlerinden ziyadesiyle memnun olduk. Gemlik adına ve ülkemiz adına kritik virajdan geçiyoruz. Gemlik’ten bir temsilci olmasını, her Gemliklinin olduğu gibi bizler de arzu ediyoruz.

Ülke adına da önemli değişim yaşanacak. Seçim sonrasında vesayet tam anlamıyla kaldırılmış olacak. Bizler de sürecin destekçileri olacağız. Toplumda yaşanan sorunların daha hızlı yukarıya aktarılması da, yaşanan değişim sonrasında sağlanacak. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, emekliler ve vergi mükellefleri adına önemli çalışmalar yaptı. Türkiye ciddi bir istikrar ülkesi oldu. İstikrarın sürmesi, hem iş dünyası adına, hem işçi adına önemlidir.



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir