Cihatlı Toplu Konut Projesi 4.Etap 2.Bölüm İhalesi Yapıldı

Cihatlı Toplu Konut Projesi 4.Etap 2.Bölüm İhalesi Yapıldı

 

Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesinde yapımı devam eden 1400 konutlu, Toplu Konut Projesi 4. Etap 2. bölüme inşa edilecek 208 daire 5 dükkânın yapım işi ihalesi yapıldı. Bu kapsamda 6 bloktan oluşacak projede konutlar,  2 blok 3+1, 2 blok 2+1, 2 blok 3+1 planında tasarlandı.

Türkiye’ye örnek olacak Kentsel Dönüşüm Projesinde 1. Etap yerleşiminin 1 ay içerisinde başlayacağını müjdeleyen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Geleceğin Gemlik’i adına çalışmalarımız devam ediyor” dedi. 1400 konutluk toplu konut projesi ile 7 bin kişilik yeni ve modern bir mahalle oluşturacaklarını anlatan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, proje kapsamında Okul, Sağlık Ocağı, Cami, bisiklet yolları, spor kompleksleri, çocuk parkları, yürüyüş alanları gibi sosyal donatı alanlarının da Gemlik Belediyesi tarafından yapılacağına dikkat çekti.

“İnsanlar şehirleri, şehirler de insanları inşa eder” diye konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik’in kültürüne uygun, komşuluk ilişkilerini de güçlendirilecek yeni Gemlik’in temellerini attığımız Cihatlı Mahallemizde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Mart ayında temelini attığımız Arif Nihat Asya İlkokulunun inşaatında 3.katına gelindi. Okulumuz konutlarla aynı sürede tamamlanarak Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilecek. Yine Aile Sağlığı Merkezimiz olanca hızıyla devam ediyor. 585 m² alanda amacına uygun ve gerekli ihtiyaçları karşılayacak şekilde projelendirdiğimiz Aile Sağlık Merkezimiz iki katı sağlık ocağı üst katı ise kafeterya olarak kullanılacak. Okulları ve Aile Sağlık Merkezi ile birlikte, bölgenin gerek eğitim gerek sağlık alanında ki ihtiyaçlarını büyük ölçüde karşılamış olacağız. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesi, konforu ve mutluluğu hizmetlerimizin ölçütüdür. Attığımız her temelin ve hayata geçirdiğimiz her projenin de ana hedefi budur. Çalışınca oluyor, Gemlik’i çok daha güzel günler bekliyor” dedi.

 

 

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir