Güvenspor Teşekkür Ziyaretleri Yaptı

Güvenspor Teşekkür Ziyaretleri Yaptı

 

Yakın zamanda kurulan 1922 Gemlik Güvenspor, teşekkür ziyaretlerine başladı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı da ziyaret eden 1922 Güvenspor yönetimi, Gemlik’te spor ve sporun gelişmesi ile alakalı değerlendirme yaptılar.

Yılmaz’ı ziyarete Kulüp Başkanı Mahir Dağ, 2. Başkan Sedat Mutlu, Başkan Yardımcısı Sezgin Mutlu muhasip Osman Çömez, Genel Kaptan Erol Ayyıldız ve Hüseyin Dülger tarafından yapılan ziyarette ilk olarak kulübün misyonu ve üstlendiği göreve değindiler.

Kulüp Başkanı Mahir Dağ, öncelikli gençlere yönelik kurulduklarının altını çizerek; ”Gemlik’te Belediyespor’un önemli bir altyapı atılımı var. Bizler de, Altyapının güçlenmesi durumunda Gemlik’ten daha üst liglerde takımların yer alacağını düşünüyoruz. Asıl misyonumuz ise sporun gençlere ulaştırmak. Bilindiği gibi sporun yapıldığı ve sosyal hayatın geliştiği alanlarda, gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzak kalma şansı, aidiyet ve birlik duygusu gelişir” dedi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ise; ”Gemlik’te önemli spor tesisleri ve gençlik merkezleri kazandırdık. Farklı gençlik hareketlerine de destek veriyoruz. Bizim için de gençler, geleceğimiz önemlidir. Spor Kulüpleri de önemli görev üstleniyor. Biz malzeme desteği yapıyoruz, Kulüpler Birliği aracılığıyla da önemli katkı sağlıyoruz. Kulüplerin üzerine düşen kaynakları olumlu kullanmaktır. Sporun, sporcunun ve gençliğin yanında yönetim anlayışımızı belirledik. Sizlere de, gayretlerinizden dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.



(Son Güncelleme: 2 Mayıs 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir