Gemlik Denizcilik Topluluğuna İlk Kadın Başkan Nilay Gül oldu

Gemlik Denizcilik Topluluğuna İlk Kadın Başkan Nilay Gül oldu

 

Gemlik Denizcilik Topluluğu Genel Kurulu HV.SAV.ASTSUBAY ÜSÇAVUŞ MEHMET KORAY PINAR SEMİNER SALONU’nda yapıldı.

Genel Kurula topluluğa üye olan Deniz ve Liman İşletmeciliği, Dış Ticaret programı öğrencileri katıldı. Yapılan genel kurulda seçimler oldukça çekişmeli geçti. Topluluk Danışmanı Öğr. Gör. E. Murat TACAR Genel Kurul açılış konuşmasını yaptı.

Tacar konuşmasında; ” Üniversitelerde ki toplulukların öğrencilerin kişisel gelişimleri için önemli bir yer tuttuğunu topluluklarda aktif olarak görev alanların kendilerini daha iyi ifade edebildiğini ve özgüvenlerinin geliştiğini” belirtti. Gemlik Denizcilik Topluluğunun da 2010 yılından bu yana gerek Gemlik’te gerekse Türkiye’de birçok faaliyette yer aldığını, yerel ve ulusal basında oldukça haberlerine yer verildiğini anlattı. Açılış konuşmaları ardından Yönetim Kurulu seçimine geçildi. Seçimde aday olan öğrenciler kendilerini ve yapabilecek projelerini anlattıkları konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Yapılan seçim sonucunda 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı Yönetim Kurulu aşağıda ki şekilde sonuçlandı;

Başkan – Nilay GÜL

Başkan Yardımcısı – Öner Barbaros BAYRAM

Sayman – Görkem ARPACI

Yazman – Volkan ÖZCAN

Üye – Mehmet KORKMAZ

Seçilen Yönetim Kurulu Başkanı Nilay GÜL, üstlendiği görevi en iyi bir şekilde yerine getireceğini, Gemlik’te birçok faaliyete imza atacağına ve birlik beraberlik ile Gemlik Denizcilik Topluluğunu daha iyi yerlere getireceğini bu etkinliklerde gerek Gemlik halkı gerekse üniversite öğrencilerini görmek istediğini belirtti. Öğr. Gör. E. Murat TACAR, Öğr. Gör. İbrahim SAPMAZ VE Öğr. Gör. Yusuf SARIKAYA yeni yönetime başarılar dileyerek yapılan her türlü çalışmada gerekli desteğin sağlanacağını belirttiler.

 

 



(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir