AVARA BANDO TAKIMI MURATOBA’DAYDI
AVARA BANDO TAKIMI MURATOBA’DAYDI

AVARA BANDO TAKIMI MURATOBA’DAYDI

AVARA BANDO TAKIMI MURATOBA’DAYDI

Kısa adı GESYAD olan Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği, köy ziyaretleri kapsamında Muratoba Köyü’nü ziyaret ederek, etkinlik gerçekleştirdi.
Muratoba Muhtarı Hüseyin Sukuşu tarafından köy girişinde karşılanan GESYAD Avara Bando Takımı, köy girişinden stadyuma kadar tempolarını çalarak yürüyüş yaptı.
Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Şükrü Deviren, köy ziyaretleri kapsamında etkinlikleri sürdüreceklerini belirterek, “Muratoba köyünde olmaktan çok mutlu olduk. Avara Bando Takımımız köy içinde yürüyüş yaparken köy gençleriyle dayanışma maçı gerçekleştirdik. Etkinliğimize İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, İlçe Tarım Müdürü Nuri Tuna, Liman Başkanı Asım Sulu, İlçe Spor Müdürü Sabri Karaman, Yazı İşleri Müdürü Uğur Şanlı da katıldı. Köy gençleri ile biraraya gelerek maç yaptık. Köy muhtarımız Hüseyin Sukuşu ve köy halkına misafirperverlikleri nedeniyle çok teşekkür ederiz. Etkinliklerimizi sürdüreceğiz” dedi.
Öte yandan, pandemi sürecinde 1 Haziran günü yapılamayan kiraz bayramı nedeniyle GESYAD ın en küçük kızı Elif Ada kiraz güzeli seçildi.
Muratoba Köy Muhtarı Hüseyin Sukuşu ve köy halkı tarafından etkinliğe katılanlara köy lokumu, zeytin, kiraz ikram edildi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir