SAADET, BURSASPOR’LULARI AĞIRLADI

SAADET, BURSASPOR’LULARI AĞIRLADI

SAADET, BURSASPOR’LULARI AĞIRLADI

Saadet Partisi Gemlik İlçe Teşkilatının bu haftaki konukları “Gemlik Bursaspor Taraftarlar Derneği” oldu. Dernek başkanı Ferhat Orhan ve arkadaşları, Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Derneğin başkanı Ferhat Orhan, Yıldız ve yönetimine teşekkür ederek başladığı konuşmasında şu konulara değindi: “Öncelikle sporun sadece gençlere yönelik bir aksiyon olmadığını her yaşta insanın yaşına uygun olan spor dalında faaliyet göstermesi gerektiğini belirtmek istiyorum. Derneğimizin adı her ne kadar “Gemlik Bursaspor Taraftarlar Derneği” olsa da, Gemlik’in Milli Takımı Gemlik Spordur diye düşünüyoruz. Öncelikle, ilçe futbol takımımızı hak ettiği yerlerde seyretmek istiyor ve bu konuda çaba sarf ediyoruz. İlçemizde bulunan amatör futbol kulüplerimizin 45 bin tl civarında olan yıllık gelirlerini yeterli görmüyoruz. Bu konuda gerekli çalışmaların yapılması ve yapılan çalışmaların hayata geçirilmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ise; öncelikle partimize yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı memnun olduğumuzu belirtir şahsım ve arkadaşlarımın adına teşekkür ederim. “Maalesef, siyasetteki kutuplaşmayı ilçemizdeki amatör futbol kulüplerinde de görmekteyiz. Sporun olduğu yerde kutuplaşmayı değil, dostluğu, arkadaşlığı ve kardeşliği görmek istiyoruz. Spor siyaset üstüdür ve Gemlikspor’a sahip çıkmak her Gemlik’linin görevidir. Gençlerimizi sigara, alkol ve uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan korumak ve kurtarmak adına faaliyetler yürütüyoruz. Bu konu ile alakalı olarak Gençlik Kolları ve Anadolu Gençlik Derneği başkanlarımızın yoğun çabaları var. Allah’ın izni ile, Gemlik Belediyesinin anahtarlarını aldığımız gün ilçe  sporumuzu da hak ettiği yerlere getireceğiz.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

 



(Son Güncelleme: 5 Şubat 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir