Talan, ”Esnafın Sesi Olacağız”

Talan, ”Esnafın Sesi Olacağız”

 

Gemlik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Adayı İbrahim Talan, seçim öncesinde yaptığı açıklamada esnafın haklarının yüksek sesle dile getirilmediğini söyledi. Beyanında ”Esnafın sesi olacağız” diyen Başkan Adayı, Gemlik’te uzun zamandır süregelen esnaf şikâyetlerinin de farkında olduğunu belirtti.

Talan esnaf ziyaretlerinde ise; ”KHK ve Gemlik’te büyük marketlere kaptırılan ticaret, ilçeyi zor durumda bırakıyor. Bizler, Gemlik esnafının sorunlarının bugün kadar üst düzeyde gündeme gelmemesinden rahatsızız. Neden bin üzerinde esnaf kepenk kapattı? Bu sorumuzun cevabı yok.

ESNAF ÇALIŞTAYI DÜZENLEYECEĞİZ

Gemlik’te konunun tüm muhataplarının önce bu sorunları dillendirmesi, ardından da küçük esnafın sorunları ile alakalı çözüm araması gerekiyordu. Biz Gemlik’te üst düzey uzmanların da katılacağı Esnaf Çalıştayı düzenleyeceğiz. Esnaflarımıza hem akademik destek sağlanacak, hem de sorunları dile getirerek çözüm aranacak.

BALIKÇILARA SATIŞ VE PİŞİRME YERİ

Türkiye’nin en güzel körfezine sahip olan Gemlik, ne yazık ki balıktan uzak ilçeler gibi. Biz Belediye’nin yer göstermesi durumunda balık satış yerleri ve pişirme yerleri yapacağız. Gemlik’in merkezinde değil, deniz kenarında olması gereken balık satış yerleri sorununu da çözmek, balıkçı esnafını ve vatandaşı bu sorundan kurtarmak Belediye ve Odanın görevidir” dedi.

ESNAFA YAKIŞIR KONGRE UMUYORUZ

Son olarak 21 Şubat’ta Pırıltı Düğün Salonunda yapılacak olan kongre ile alakalı temennilerini sunan Başkan Adayı İbrahim Talan; ”Esnafımıza yakışır, kardeşlik ve dostluk içinde kongre olmasını arzu ediyor, seçime girecek olan yönetimlere, başkan adayı kardeşime ve esnaflarımıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

 



(Son Güncelleme: 19 Şubat 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir