BORSA'DAN AK PARTİ'YE ZİYARET

BORSA’DAN AK PARTİ’YE ZİYARET

BORSA’DAN AK PARTİ’YE ZİYARET

Gemlik Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özden Çakır, Meclis Başkanı Mustafa Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Kayalı, Yönetim Kurulu Üyeleri Erkan Sarışen, Ertan Toksabay, Meclis Üyeleri İlhan Acar,Cevat Yazıcı,Sinan Turan ve Genel Sekreter Bahadır Selvi Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanlığına seçilen aynı zaman Gemlik Ticaret Borsası Meclis Üyesi olan Yaşar İslam’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette ilk söz alan Gemlik Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özden Çakır “ Ak Parti’ye ve Gemlik’imize hayırlı olsun. İlçe Başkanımız Yaşar İslam aynı zamanda borsamızda meclis üyemiz olarak göreve devam etmekte. Camiamızın içinden olması Gemlik’imiz için büyük şanstır. Gemlik için zor bir dönemde görevi devir alan ama aldığı görevi layıkıyla yerine getireceğinden şüphemiz yoktur. İlçemizde zeytinciliğin gelişmesi ve lisanslı depoculuk çalışmalarımız için birlikte çalışmaya devam edeceğiz.”dedi.

ZEYTİNCİLİK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

Daha sonra söz alan Ak Parti Gemlik İlçe Teşkilatı Başkanı Yaşar İslam” Bizler yıllardır Gemlik için hizmet etmiş kendimizi Gemlik’e adamış insanlarız. İlçemizin zeytini ile kazandığı bu ünü borsa ile birlikte yapacağımız çalışmalar ile daha da yükseklere taşıyacağız. Bende bir zeytinciyim ve sizlerin sorunlarını en iyi ben biliyorum. İnşallah bu süreçte sorunları hep birlikte aşacağız.”dedi.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir