SAADET PARTİSİ GEMLİK İLÇE BAŞKANI A.VAKKAS YILDIZ’IN “KUDÜS GÜNÜ” MESAJI

SAADET PARTİSİ GEMLİK İLÇE BAŞKANI A.VAKKAS YILDIZ’IN “KUDÜS GÜNÜ” MESAJI

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, “Kudüs Günü” ile ilgili olarak yayınladığı mesajda; özgür Kudüs’ün İslam Birliği ile mümkün olacağını kaydetti. Yıldız, mesajın devamında şunları söyledi.

“Mukaddes Filistin toprakları ve Kudüs işgal edildiği günden beri mazlum Filistin halkına inanılmaz derecede zulüm uygulanmış kan ve gözyaşı döktürülmüştür. Siyonist İsrail arz-ı mev’ud planlarına ulaşabilmek adına tam manasıyla bir soykırım gerçekleştirmektedir. Bu planlarını yaparken işbirlikçisi ABD’nin yanısıra AB ülkeleri ve diğer Hristiyan camiası yapılan bu katliamlara sessiz kalmaktadır. Yüce Allah, Hristiyan ve Yahudilerin bizim dostumuz olamayacağını Kur’an-ı Kerim’de açıkça belirtmesine rağmen hala onları dost ve müttefik görmek ve bu doğrultuda siyaset yapmak yapılmasına destek vermek anlaşılacak ve hak verilecek bir şey değildir. Kudüs ve Filistin’in özgürlüğüne kavuşması için bizim yapmamız gereken İslam Birliği’ni tesis etmektedir. Zaten bu tesisin temeli 1996 yılında rahmetli hocamız Necmettin Erbakan’ın projesi olan D8‘ler ile atılmıştır. İslam dünyasının ekonomik, askeri, siyasi ve ticari anlamdaki birlikteliği şer güçlerin her türlü oyun ve planlarını bozacaktır. Yaşanabilir Türkiye’nin, Yeniden Büyük Türkiye’nin ve Yeni Bir Dünya’nın oluşması buna bağlıdır.” diyen Yıldız Afrin operasyonuna da değinerek şunları söyledi.

“Öncelikle Afrin operasyonunda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet kederli ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Bilinmelidir ki, Afrin’e operasyon düzenlemeye mecbur kalmamızda ki ana sebep BOP planıdır. Ortadoğu’da 22 ülkenin sınırlarının değişmesi anlamına gelen BOP, büyük İsrail’e hizmet edecek bir kürt devleti kurmak ve bu amaçla kürt devletine koridor açmak için uğraş vermektedir. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin yapmış olduğu bu operasyonu sonuna kadar destekliyoruz. Ülkemizi bu ateş çemberinden çıkarmak için mutlaka bölge ülkeleri ile bir araya gelmeliyiz ve  “Bana ne Amerika’dan” diyecek bir politika yürütmeliyiz. Saadet Partisi olarak biz bu göreve talibiz ve bu güce sahibiz.” şeklinde konuştu.

 

Kudüs Günü; Bütün Müslümanların dikkatini İşgalci Siyonist İsrail’in zulmüne maruz kalan Filistin’e çekmek için kutlanan bir gündür.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Şükrü Deviren Halk Gününde Vatandaşları Dinledi

Şükrü Deviren Halk Gününde Vatandaşları Dinledi

Şükrü Deviren Halk Gününde Vatandaşları Dinledi Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, katılımcı ve şeffaf belediyecilik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir