Işık’tan Birlik Beraberlik Yemeği

Işık’tan Birlik Beraberlik Yemeği

Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Zafer Işık, aday adaylığından bugüne önemli desteğini gördüğü Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya geldi. Gemlik Ramada Otel’de yapılan yemeğe, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam ve teşkilat yönetimi de eşlik etti.

İSLAM; GEMLİK ANKARA’DA EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE TEMSİL EDİLECEK

Programda ilk sözü alan Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Yaşar İslam; ”Türkiye’nin gelişimi ve refahı için sandığa gidip oy kullanacağız. İnanıyoruz ki Türkiye yeniden Ak Parti diyecek. Vekilimizi de en güçlü şekilde meclise göndereceğiz. Gemlik farkını burada da gösterecektir. Gemlik Ankara’da en güçlü şekilde temsil edilecek” dedi.

YILMAZ; GEMLİK İLÇEDEN VEKİL ÇIKARMANIN HEYECANINI DUYUYOR

Ardından söz alan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ise, ”Böyle güzel bir atmosferde bir araya gelmek güzel. Gemlik kabuğunu değiştiriyor. Bu değişime de, katkı çok daha fazla olacak. Bu nedenle vekilimizi Ankara’ya çok daha güçlü göndermek son derece önemli. Muhalefetten vekiller, iktidar kadar önem arz etmediğinden, iktidar kanadında güçlü temsil edilmek önemli. Gemlik’in iyi bir vekil çıkarması daha önemli. Gemlik ilçeden milletvekili çıkarmanın heyecanını duyuyor” şeklinde konuştu.

IŞIK; BİRBİRİMİZİ SEVMEMİZ GEREKİYOR

Son olarak söz alan Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı Zafer Işık; ”Bizler görevi teslim alan ve göreve icra eden kişileriz. Daha önce de birbirimizi sevmemiz gerektiğini vurgulamıştık. Tekrar aynı şeyi söylüyorum. Hizmet ettiklerimizi sevmeli ve kendimizi sevdirmeliyiz. Sevgi olmadan, zoraki yapılan hizmetten de fayda gelmez. Gemlik, ilçeden vekil çıkması için irade gösterdi, üst makamlarımız ve Cumhurbaşkanımız da bu isteği onayladı.

NE KADAR GÜÇLÜ ÇIKARSAK, O KADAR İYİ TEMSİL EDİLİRİZ

Siyasi partileri bizimle aynı olmasa da, Gemlik’ten vekil çıkması konusunda destek aldık. Bize bu desteği verenlere teşekkür ediyorum. Sizlerden yine hem seçimde, hem de seçim sonrasında destek istiyorum. Güçlü Meclis ve Güçlü Türkiye konusunda sorun yok. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ilk turda seçimi kazanacak, bizler de meclis çoğunluğunu sağlayacağız. Bizim Gemlik’ten de güçlü çıkmamız, orada Gemlik’i temsil ettiğimde, sizlerin desteğini de arkamda görmem lazım. İyi bir sonuçla çıkarsak, daha güçlü oluruz. Sizlerden, bu seçimde de fedakarlık istiyorum.

Sahada olduğumuz dönemde çok sayıda envanter ve eksik tespit ettik. Seçim sornasında da sahada ekiplerimiz olacak, bizlere eksikleri ulaştıracak. Vatandaşlarımızın haklı şikayetlerini en aza indireceğiz. Gemlik’e ticaret konusunda da önemli destek vermek, Gemlik’in refahını yükseltmek istiyorum.

Kıbrıs harekatı sonrasında Türkiye’ye çok önemli yaptırımlar olmuştu. Oysa Kıbrıs’ta haklı olan bizdik. Bizler bugün yine haklıyız. Fırat Kalkanı ve Zeytindalı harekatlarını gerçekleştirdik. Yaptırım uygulamak bir yana, Amerika Membiç’de bizlerle masaya oturmak zorunda kaldı” ifadelerini kullandı. Zafer Işık’ın konuşmaları sık sık alkışlarla kesildi.



(Son Güncelleme: 20 Haziran 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir